Besøkstall

31 751 denne måneden

11 930 633 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger sentrum i endring

Eriksen Sport ble revet 21. april 2008. Foto: Marit MjøenOrkanger sentrum er i utvikling. Gamle Eriksen Sport er revet, og Orkla El-Installasjon bygger ut. I tillegg ser vi at rørgata som skal gjøre vannbåren varme mulig arbeider seg videre forbi Tverradkomsten.
Les mer

Historikerne på Thamshavn stasjon

Fredag 18. april 2007
Orkanger historie. Foto: Marit MjøenOrkanger historie er ei historisk forening som gjør et fantastisk arbeid for å bevare historien av tettstedet vårt. Mandager 18.00-20.00 og fredager 11.00-14.00 har de faste trefninger i lokalene de leier av Elkem på Thamshavn stasjon. Selvsagt leier de lokaler i bygg med historisk sus fra den gangen Orkedalsøren var bynavnet...
Les mer

Skoleelever i Strandheim-parken

Fredag 18.april
Dugnad på Strandheim. Foto: Marit Mjøen8.trinnet ved Orkanger ungdomsskole brukte fredagen til å ta vårdugnad i Strandheim-parken. Snøen er forsvunnet og Orkdal Frivillighetssentral som leier kontor på Strandheim tok imot ungdommene og var takknemlig for innsatsen.
Les mer

Vårrydding i Gammelosen

Dugnad april 2008I dag var en dugnadsgjeng fra Orkanger Vel på plass i Gammelosen. Rydding av strender sto på dagsorden. Det kommer sand etter helga, og da måtte det ryddes først.

Foto: Synnøve Sundli


Les mer

[Arkiv for siden]
Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse