Besøkstall

174 597 denne måneden

16 782 649 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger sentrum i endring

Eriksen Sport ble revet 21. april 2008. Foto: Marit MjøenOrkanger sentrum er i utvikling. Gamle Eriksen Sport er revet, og Orkla El-Installasjon bygger ut. I tillegg ser vi at rørgata som skal gjøre vannbåren varme mulig arbeider seg videre forbi Tverradkomsten.
Les mer

Historikerne på Thamshavn stasjon

Fredag 18. april 2007
Orkanger historie. Foto: Marit MjøenOrkanger historie er ei historisk forening som gjør et fantastisk arbeid for å bevare historien av tettstedet vårt. Mandager 18.00-20.00 og fredager 11.00-14.00 har de faste trefninger i lokalene de leier av Elkem på Thamshavn stasjon. Selvsagt leier de lokaler i bygg med historisk sus fra den gangen Orkedalsøren var bynavnet...
Les mer

Skoleelever i Strandheim-parken

Fredag 18.april
Dugnad på Strandheim. Foto: Marit Mjøen8.trinnet ved Orkanger ungdomsskole brukte fredagen til å ta vårdugnad i Strandheim-parken. Snøen er forsvunnet og Orkdal Frivillighetssentral som leier kontor på Strandheim tok imot ungdommene og var takknemlig for innsatsen.
Les mer

Vårrydding i Gammelosen

Dugnad april 2008I dag var en dugnadsgjeng fra Orkanger Vel på plass i Gammelosen. Rydding av strender sto på dagsorden. Det kommer sand etter helga, og da måtte det ryddes først.

Foto: Synnøve Sundli


Les mer

Slik skapes liv i sentrum

Planarkitekt Vegard Hagerup fra Sør-Trøndelag fylkeskommune la på folkemøtet 6.mars fram oppskriften på hvordan man kan skape et attraktivt, pulserende og levende sentrum:
Les mer

Innspill fra salen under folkemøtet 6. mars

Korpshuset på Orkanger var fullsatt på folkemøte om Orkanger sentrum 6. mars. Her er noen forslag fra enkelte av de ca. 90 i salen.

Les mer

Oddbjørn Bang om sentrum

Orkanger sentrum. Foto: Marit MjøenOrkanger Vel inviterte varaordfører Oddbjørn Bang (Sp) til å fortelle om sine visjoner for Orkanger på folkemøtet i korpshuset 6.mars. Velforeninga ønsket å høre Bang blant annet fordi han er en erfaren og innflytelsesrik politiker. Dessuten representerer Bang et parti som henter de fleste av sine stemmer fra andre steder enn Orkanger.

Les mer

Bang om Idrettsparken, hallen og Gammelosen

Oddbjørn Bang. Foto: Marit MjøenPå folkemøtet 6.mars kastet Oddbjørn Bang fram idéer om utvikling av Idrettsparken, Orklahallen og Gammelosen. Dette var svar på en ufordring fra Orkanger Vel. Aller viktigst var muligens Bang sitt forslag om å etablere et organ som kan samordne tiltak i dette viktige området og arbeide målerettet for å få dem gjennomført.

1 kommentar


Les mer

2008 er året for Orkanger

Ledelsen i Orkdal kommune mener at 2008 er året da alt skal skje på Orkanger:
Les mer

Stort engasjement på folkemøte

Vegard Hagerup. Foto: Marit MjøenOrkanger Vel inviterte til folkemøte om sentrumsutvikling på Orkanger torsdag 6. mars. Det ble full sal i korpshuset der varaordfører Oddbjørn Bang (Sp) og arkitekt i fylkeskommunen Vegard Hagerup (bildet) innledet til debatt. Det ble stort engasjement og mange interessante innspill.

 

 


Les mer

[Arkiv for siden]
Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse