Besøkstall

67 127 denne måneden

43 421 933 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Svorka lover asfaltering på Orkanger neste uke

DSC_0010.JPG

I løpet av neste uke skal alle sår og skader etter Svorkas graving i vinter være reparert. Det lover daglig leder Håkon Solvik i selskapet.

Les mer

  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse


Endelig hjemmeseier! OIF slo Sunndal 3-2 i 2. divisjon

DSC_0026.JPG

Jada! OIFs damelag slo Sunndal 3-2 i Idrettsparken onsdag kveld. Seieren vil trolig sikre videre liv i 2. divisjon. Dette var første tre-poenger på hjemmebane etter fire ganger 2-2.

Les mer

Orkanger kirke får etterlenget ansiktsløfting

DSC_0012.JPG

Oppussinga av Orkanger kirke har startet. Kommunestyret bevilget i fjor 950 000 kroner til blant annet reparasjon av tårnet, vinduer, maling og ny bordkleding.
Les mer

Dykkere berget skadeskutt trampoline: En sommer er over?

DSC_0006.JPG

Dykkere fra Orkla Undervannsklubb fikk den ødelagte vanntrampolina trygt i land søndag. Nå vil Orkanger Vel vurdere reparasjon eller nytt kjøp. Kjenner du noen som kan plastsveising - så ta kontakt.

Les mer

Fotballen ruller: OIF med uavgjort mot Tynset i 2.divisjon

DSC_0017.JPG

OIFs fotballdamer startet høstsesongen med uavgjort 2-2 mot Tynset i Idrettsparken lørdag. Dermed har OIF spilt 2-2 i fire kamper på rad (!) Høsten blir et rotterace for å berge plassen.

Les mer

Orkanger sentrum: Vil ikke ha næring på Norpark likevel

Norpark2.jpg

Norpark:
Utbyggerne fikk sette opp bygget på betingelse av at det skal være næring i første etasje. Mens bygningen reiser seg ber de om å få slippe næring. Vil ha bare leiligheter.
Grønøra 1: Mer enn ett år etter at Orkla Økonomis famøse dispensasjon gikk ut, truer kommunen utleier med 2500 kr uka i bot.


Les mer

Nytt i sentrum: I høst får du oppleve Orkanger Ølfestival

__lfest1.jpg

Det brygger opp til ei skummende helg 22-23. september. Da arrangeres historiens første Orkanger Ølfestival. Stedet er parkeringsplassen mellom Monte Rosa og Skjetne design/Orklapøbben.
Les mer

Nerøra gravd opp i vinter: Asfalten lar vente på seg

DSC_0004.JPG

Svorka energi gravde kabelgrøfter på kryss og tvers på Nerøra i vinter. Orkdal kommune lovte at selskapet skulle dekke sårene så snart vinteren var over. Nå er det august, og dype arr skjemmer fortsatt gatene på Orkanger.

3 kommentarer


Les mer

Vanntrampolina: -Ble neppe ødelagt med vilje

DSCN0174.jpg

En voksen har kontaktet Orkanger Vel for å varsle om at vanntrampolina i Gammelosen neppe ble ødelagt med vilje: Det oppsto en skade lørdag som ingen sa fra om. Deretter har andre hoppet den sønder og sammen seinere i helga.

1 kommentar


Les mer

Gammelosvegen: Bring kjører og parkerer på turstien

DSC_0002.jpg

Laksefiskere som kjører ulovlig på turstien i Orklaparken har fått mye oppmerksom i sommer. På Orkanger kjører selskapet Bring lastebil på gang- og sykkelvegen ved Strandheim. En av Brings sjåfører lufter nemlig hunder der.

1 kommentar


Les mer

Gammelosen: Hærverk har ødelagt også vanntrampolina

DSC_0012.JPG

Orkanger Vels vanntrampoline var en stor suksess i tre uker. Nå er den ødelagt på grunn av hærverk. Velforeninga ber folk IKKE bruke trampolina av hensyn til egen sikkerhet, og håper foreldre sier fra om dette til barn og ungdom.
Les mer

Turistinfo og andre småting som skurrer på Orkanger

Info1.JPG

Turistinformasjonen ligger på Franslykkja, ifølge skiltinga på Orkanger. Hvorfor er det umulig å få skikk på enkle ting som:
* god turistinformasjon
* et sentrum uten farlige fortauskanter
* ekspressbuss gjennom hele Orkanger
* benker for eldre i nedre del av Orklaparken
* skilting til Orkanger sentrum

Les mer

Her bli det liv: Over 2000 til strandfest i Gammelosen

DSC_0018.JPG

Ildsjelene Thomas Løseth og Daniel Mandal (bildet) venter minst 2000 på Strandafestivalen i Gammelosen lørdag og søndag. God stemning kjennetegner det mange mener er Norges beste strandfest. Været blir godt nok i år også. Orkanger er stedet i helga!
Les mer

Treffsted Hermetikken: Slik vil vi ha Orkanger-sommeren

DSC_0004.JPG

Det startet surt og vått, men juli ble til slutt den sommermåneden alle lengter etter. Resultat: Yrende liv med folk i alle aldre på strendene i Gammelosen og glade gjester på severingsstedene i sentrum.
Les mer

Sommeren vender tilbake til Orkanger: Bruk Gammelosen

IMG_1845.jpg

Sjekk værmeldinga! Strendene i Gammelosen er ryddet og den nye vanntrampolina i Hermetikken (bildet) er klar til bruk. Vi får minst ei uke med fin sommer, hvis varselet slår til.

1 kommentar


Les mer

Gave fra Orkanger Vel til alle som hopper og spretter

DSC_0019.JPG

UFO-landing i Hermetikken? Nei, men ei svær vanntrampoline (7 meter i diameter) ligger nå klar til bruk for alle badere som vil hoppe og sprette. Dette er årets overraskelse fra Orkanger Vel.
Les mer

Kongehuset takker nei til åpningsfest på Orkanger

DSC_0002.JPG

Kongefamilien kommer likevel ikke til å stå for den offisielle åpninga av Thamspaviljongen. Slottet takker for invitasjonen, men skriver til Orkdal kommune at prinsesse Ingrid Alexandra ikke har anledning til å delta på Orkanger lørdag 9.sepember.

Les mer

Forfall på brannstasjonen: Koster 27 mill. å sette i stand

DSC_0002.JPG

En tilstandsrapport avslører alvorlige feil og mangler ved lokalene til Orkdal brann- og redningstjeneste på Beitøra. Rapporten anslår at det vil koste hele 27 millioner kroner å få brannstasjonen god nok.
PS: Nå tar orkangervel.no ferie. De neste ukene kommer det bare sporadiske nyheter.

Les mer

Orkanger torg blir nytt: Studenter ber om hjelp til å skru

DSC_0005.JPG

Det golde Orkanger torg får snart scene med lysende sponvegg. Kaldt skal bli varmt og trivelig.  NTNU-studentene som har tegnet konstruksjonen, bygger den også. Men nå ber de om dugnadshjelp for å komme i mål. Alt du trenger er en drill.
Les mer

Bak OTI skal noen lage 500 000 middager i uka

Isfjord.JPG

Neste år flytter selskapet Isfjord Norway med ca 100 ansatte fra Trondheim til nytt bygg på tomta bak OTI (kartet). Målet er å doble produksjonen og å bygge verdens mest effektive lakserøykeri.

Les mer

[Arkiv for siden]
Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse