Besøkstall

50 262 denne måneden

13 030 945 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ny gatefest lørdag: Storåsfestivalen til Orkanger torg

Torg94.jpg

Lørdag er det ny torgdag med salgsboder og folkeliv på Orkanger. Selveste Storåsfestivalen stiller med egen stand med musikk og muligheter til å vinne gratis festivalpass. Bandet Stargazer og Sveinung Sundlis rumbaorkester Los Horribles spiller. Stikk innom! Torgdagen starter klokka 11.00.
Bildet er fra forrige torgdag da det var moteshow.

Storåsfestivalens innslag er grunn god nok til å besøke gata lørdag. Stargazer med blant andre Tore André Helgemo fra Gjølme skal spille både på torget og selve festivalen.

Og det sigøynerinspirerte orkesteret Los Horribles er en opplevelse i seg selv. Det blir salg med muligheter for godkjøp av Storås-effekter. Og du kan vinne både gratis eller særdeles n765145713_7073.jpgbillig festivalpass. Snurr lykkehjulet!

Storås-gründer Sveinung Sundli og kona Stephanie Palomino Davadi har som kjent gjort ørbygg av seg.

I tillegg til de musikalske innslagene blir det salg av all slags varer og godbiter på torget. Orkanger Vel sørger for kaffe og vafler.

Torgdagene har to formål: Å lage en trivelig begivenhet for folk, og å få fram gatas kvaliteter som handels- og møtested.

 

Publisert 02.07.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse