Besøkstall

96 772 denne måneden

13 343 324 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Vognbua Pub er klar: Fem dagers Orkanger-fest

NR2.jpg

Tirsdag kveld la Knut Even Wormdal og dugnadsgjengen siste hånd på verket: Vognbua Pub og lager- og kulturhuset på Nedre Rømme er pyntet til fest. Fra onsdag til og med søndag går det slag i slag med underholdning, utstillinger og freske konkurranser. Tema er Orkanger.
På bildet tester Ben Baldwin i Orkanger Aktivum Vognbua Pub.

Mye av Orkanger 2010 kommer til å finne sted i nye lokaler med gammel atmosfære. Lagerbygget på Nedre Rømme er innredet som rustikt treffsted, og koblet sammen med teltet som dekker nesten hele gårdsplassen. Golvet både ute og inne har fått fast dekke. Dessuten kan du spasere på grønn løper, noe som passer bra ved Idrettsparken.
På bildet under er Knut Even Wormdal og Ben Baldwin inne i det som egentlig er et lager, men denne uka fungerer som stemningsfullt festlokale.

NR1.jpg

Veggene er kledd innvendig med ytterbord fra låven som ble revet. Nå er de dekorert med bilder og avisartikler fra Orkanger. Mye handler om arrangementet Orkladagene som startet for nøyaktig 50 år siden. Det var forløperen til Orklamartnan og Orkangerdagene.
Hver ettermiddag/kveld kan du besøke jubileumsutstillingen. Her er det mulig å studere deler av den enorme fotosamlinga til entusiastene  i Orkanger historie. Du får også se levende film fra gamle Orkanger.
Orkanger historie fikk for øvrig Orkanger Vels trivselspris i fjor. Lørdag avslører vi hvem som får prisen for 2010. Avgjørelsen er tatt.
Fullt program finner du på Orkanger Aktivums nettsted.
Til slutt utrettelige Knut Even Wormdal som avsluttet tirsdagskvelden med å beise kabeltromler som skal tjene som bord.

NR3.jpg

 

Publisert 22.06.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

berit gjølmesli 24.06.2010 15:54
Fryder over at en med adresse 7320 står bak tappekranene på Orkangers nye utested, det er slik det skal være:fannremsbøgg på øra og ørbøgg på fannremen.

Nikki 24.06.2010 00:44
Enooormt jobba Knut Even. Du e uniiiiik.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse