Besøkstall

50 262 denne måneden

13 030 945 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Fest i Hermetikken: Se bilder!

Her4.jpg

På denne linken kan du se bilder fra årets fest i Hermetikken. Og her kan du lese Berit Gjølmeslis historie om Furumoen. Det startet surt og kaldt med lite folk. Og det sluttet med sydlandsk stemning og pakkfulle telt foran Jan Brevik & co på scenen. Mange hundre var innom trass i altfor få varmegrader. Men regnet stoppet som bestilt da vi startet det som har blitt en tradisjonell teltfest og plattdans på Orkanger. Over ser du tre tapre tappere.

 Herm7.jpg

På bildet over ser du den nye Hermetikk-kvartetten spille opp: Jan Brevik, Tor Kvarsnes, Jan Egil Skjervø og Elling Breunig.
Under synger Tor om både Hermetikk-fabrikken, Furumoen og andre viktige steder som har forsvunnet fra Orkanger.

Herm6.jpg

Berit Gjølmesli fortalte med innlevelse og humor om hva Furumoen betydde for folk på Øra. Det var så fint i furuskogen og ved vanndammen at nabofeider løste seg opp og uvenner ble venner igjen. Se egen link til teksten øverst.
 På bildet under får Berit mikrofonen fra konferansier John "Nikki" Konstad. "Nikki" bød som vanlig på historier om legendariske Orkangerbygg som brødrene Otto og Gudbrand "Gullik" Elnes og mange andre.Til slutt et glimt av Arvid Blåsmo og Jan Brevik tidlig på kvelden.  Arvid skulle spille med Bänzin på Viggja, men arrangøren avlyste pga været. Orkanger Vel tok sjansen på å gjennomføre, og det satte noen hundre unge og eldre tydeligvis pris på.

Herm3.jpg 


 

Publisert 19.06.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Orkanger 22.06.2010 22:20
Vi kommer tilbake neste år også, uansett været men det hadde vært deilig med 25 grader og fint vær en gang. Kjempeopplegg med variert og nostalgisk program for alle aldre.

Brigitte Kvarsnes Nicolas 20.06.2010 21:37
dere er kjempeflinke! skulle gjerne ha kommet, men kroppen bestemmer sjøl.. takk for at dokk stiller opp år etter år.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse