Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Fest i Hermetikken: Orkanger Vel trenger hjelp

oversikt_3.jpg

Førstkommende lørdag er det klart for ny festaften i Hermetikken. Dette er femte år på rad med arrangementet som egentlig bare skulle markere oppgraderinga av Gammelosen i 2006. Christian Falch og Berit Gjølmesli åpner kvelden. De forteller henholdsvis om arbeidet med filmen om Thamshavnbanen og om livet i Furumoen.
Fortsatt er det behov for litt dugnadshjelp.

Vi trenger folk både til rigging fredag kveld og noen ekstra vakter på selve festen lørdag kveld.

Riggere møter opp i Hermetikken i 18-tida fredag. Vakter melder fra til styret@orkangervel.no  eller ring Øystein Solem på 907 59 476.

Inntektene fra festen går til tiltak i Gammelosen. Du stiller opp for en god sak.

Ellers følger vi suksessoppskrifta fra tidligere år. I tillegg til innslagene med Orkanger-patriotene Christian Falch og Berit Gjølmesli, kommer noen unge talenter til å underholde.

Deretter overtar Tor Kvarsnes og Olav Nersveen. Jan Brevik avslutter kvelden, som i år blir litt seinere enn før. Vi har bevilling til halv to og kan holde åpent til klokka to.

Som før blir du nødt til å bruke kontanter. Vi dropper betalingsterminal. Men det gikk bra med ekte penger før i tida også.

janolav_1.jpg 

 

Publisert 14.06.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse