Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Kommunen bygger toalett ved Hermetikken

DSC_0001_1.JPG

Det løsner snart for de trengende: Orkdal kommune bygger toalett i Hermetikken. Bygget blir satt opp ved parkeringsplassen oppe på platået, trolig bak skiltet på bildet. Tekniske forhold gjør det uaktuelt å bygge nede ved turstien. Prosjektet blir gjennomført i rekordfart. En midlertidig løsning vil stå klar i løpet av sommeren.

Orkanger Vel anså plassering rett sør for kanobua som det ideelle. Men bla. manglende fall for avløp gjør at kommunen bygget ved nedfarten til Hermetikken. Det blir sikkert en grei løsning.

Bygningen blir praktisk talt identisk med bygget i nordenden av Gammelosen.  Det blir enkelt, men pent. Hermetikken blir et renere sted.

Toalettet blir tilrettelagt for bevegelseshemmede. Det er kostnadsberegnet til 530 000 kroner.

Orkdal formannskap bevilget litt penger ekstra for å leie inn et mobilt toalett i sommer. Det settes opp på samme sted fordi det skal knyttes til vann- og avløpsnettet. Dette toalettet kommer ikke på plass til festen i Hermetikken neste lørdag.

Orkanger Vel vil bidra til å skaffe frivillige som åpner det nye toalettet om morgenen, låser om kvelden og sørger for renhold. Det er kun snakk om badesesongen (juni-august). Orkdal kommune betaler 250 kroner pr. dag for tilsyn og stell. Meld fra til styret@orkangervel.no  hvis laget ditt er interessert i disse inntektene.

Nerøra Vel tjener ca 20 000 per sommer på å stelle toalettet i nordenden. Det er bare å sette opp vaktliste.

Utsikten (bildet under) blir ikke hindret av toalettet.

DSC_0004_1.JPG

 

Publisert 12.06.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Skjitjobb? 13.06.2010 13:55
"....og sørger for renhold..." Akkerat. Også settes det opp slik at det er synlig fra Orkdalsveie, og når vi i tillegg vet at alt NYTT blir herpa...... Har Orkdal Kommune tatt høyde for hærverksraidene som kommer det første året, før de forandrings-skremte blant oss har vent seg til tanken på et toalett som står der tilgjengelig store deler av døgnet? Dette kan bli enda en ny føljetong, er jeg redd!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse