Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Juli-minner 2008

Gosen_juli08_009_1_1.jpgJuli 2008 er historie. Sommeren er ikke over for det, men vi har trolig lagt bak oss den flotteste godværsperioden for i år. Aldri før har det vært så mye folk og så godt badevann i Gammelosen. Også den idylliske sandstranda i nordvest ble fylt opp på de fineste dagene. På bildet tar Tove Kvarsnes en dukkert før regnet kom lørdag (2.august).

Denne stranda er populært kalt Elistranda fordi Eli Olsen har brukt mye tid på å rydde her. Orkanger Vel kjørte på litt ekstra korallsand på stedet i år. Vi har også rensket for tang og blåskjell.

Gosen_juli08_001_1.jpgBadeforholdene er veldig fine på denne stranda vest for brua i Gammelosen. For småbarn er det best på den langgrunne stranda på østsida av brua (bildet til høyre). Det utviklet seg nesten en manisk jakt på krabber blant barna.

Her i nordenden har mange lært mye om livet i fjæra i løpet av noen strålende sommerdager blant skjell, krabber, småfisk, glassmaneter og tanglopper.

I Hermetikken er det ungdommen som preger livet med både flørting og mer utagerende badeliv,, inkludert ekspedisjoner over til øya. På stranda i sør blandes generasjonene. Her ligger også velforeningas største sandlager som en forlokkende lekeplass.

Nedenfor finner du noen glimt fra badelivet i Gammelosen i sommer. Først to badenymfer i nordvest:

Gosen_juli08_005_1.jpg

Fra "barnestranda" i nord på fjære sjø med godt krabbefiske:

Gosen_juli08_006_1.jpg

Fra stupebrygga i Hermetikken:

Gosen_juli08_002_1.jpg

Og fra sandhaugen vår i sørenden:

Gosen_juli08_011_1.jpg

 

Publisert 04.08.2008


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse