Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Plateslippfest og VM-fotball på Orklapøbben

bandbilde_gl__d_1.jpg

Lørdag kveld er det releaseparty på Orklapøbben. Viserockgruppa Glød slipper sin nye EP. Gitarist og vokalist Eva Lillegård (bildet) har du kanskje sett i platesjappa på OTI. "Vi feirer begivenheten med en festaften hvor dere selvfølgelig får høre EPen i sin helhet i tillegg til annet nytt og gammelt materiale. For å gjøre aftenen ekstra spesiell, har vi også fått med oss noen vakre gjestemusikere!", skriver Glød på Facebook.

Glød er et rockeband som ble dannet tidlig i 2008. Bandets fem medlemmer har bakgrunn fra både jazz, folkemusikk, korps, blues og heavy metal, og dette gir musikken de lager en særegen stil.
På tross av spredte inspirasjonskilder kan musikken de spiller generelt beskrives som viserock. Det aller meste av materialet er egenprodusert.

Glød skriver fortrinnsvis tekstene selv, på egne dialekter. Men gruppa har også benyttet tekster fra blant andre dikteren og naturfotografen Jon Østeng Hov.

Glød er:
Roy W. Andersen (gitar)
Tore Aune Fjellstad (bass)
Eva Lillegård (gitar, vokal)
Anne Stine Lohn (vokal)
Jørn Slemdal (trommer, perkusjon)

Lørdagskvelden blir allsidig på pøbben: Som vorspiel til Glød-konserten spiller England-USA i fotball-VM. Kampen starter 20.30. Plateslippfesten begynner når fotballfesten slutter.

 

Publisert 11.06.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse