Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Moter, mat og mye mer: Med Orkanger torg som catwalk

Torg94.jpg

På torgdagen lørdag viste Helle Gråberg (16) fra Orkanger fram en rekke lekre kjoler hun har designet og sydd selv. Selgere med alt fra ullvotter og tjukklefse til bøker, smykker, jordbær, vesker og mye annet rart omkranset mannekengene.
Klikk her for å se 39 bilder fra en torgdag med strålende sol (Nå virker linken).

Torg2.jpg

Søstrene Edel og Hedvig Myhre (bildet over) fra Børsa tok veien til Orkanger torg for å by fram Hedvigs lefser, Edels håndarbeid og mange andre produkter.

Torg3.jpg

På bildet over er Anita Hammervik Ofstad i full sving med å selge smykker. Anita har nettbutikk og selger dessuten en del til venner. Dette var første besøk på torget.

Torg98.jpg

Og over har du et oversiktbilde med Marit Karin Kvakland fra Orkla Handarbeidslag i forgrunnen. Marit solgte blant annet kunstferdige strikkevotter. Det er ikke akkurat sesong, men vinden var kald.
Sturla Fargerli Larsen sang og spilte. Og Orkanger Vel var blant flere som bød på litt mat og drikke - i konkurranse med proffer som Solruns hjemmebakst og Landrøs jordbærprodukter. Men Synnøve Sundli solgte ut vaflene med multesyltetøy fra Os (bildet under).

Torg97.jpg
Du får se mange flere bilder ved å klikke på linken i starten av artikkelen eller ved å klikke på "fotoalbum" i menyen til venstre. Velg serien som heter "Tordag juni 2010". Den skal selvsagt hete "torGdag", men det er mye strev å rette skrivefeilen ;)

 

Publisert 05.06.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse