Besøkstall

50 262 denne måneden

13 030 945 i år

Annonse

Annonse

Annonse

I friluft på Orkanger: Marked og gudstjeneste

Sentrumsmartna_002_2.jpg

I helga skjer det meste utendørs på Orkanger. Lørdag er det full fart  med torgdag, salgsboder og kremmere i sentrum (bildet). Søndag leder sokneprest Pål Ove Lilleberg tidenes første gudstjeneste i Hermetikken. 

Med bra vær blir det mye hyggeligere på torget nå enn på bildet over. Sentrumsforeninga har nemlig kjøpt inn flere salgsboder. Der blir det småskala salg av alt fra delikatesser til bøker og husflid.

Underholdning blir det også. Og Orkanger Vel skal sørge for kaffe og kaker og/eller vafler.

Sentrumsforeningas plan er å arrangere torgdag den første lørdagen hver måned gjennom sommeren. Dette er et bidrag til mer folkeliv og trivsel på torget og i handlegata.

Og søndag klokka 11.00 finner en aldri så liten historisk hendelse sted i Hermetikken. Orkanger menighetsråd og sokneprest Pål Ove Lilleberg har sett seg om etter et sted for en friluftsgudstjeneste. Og Hermetikken er selvsagt perfekt.

Servering blir det der også. Alt ligger til rette for en stemningsfull begivenhet under åpen himmel ved vannspeilet.

osen1_1.jpg

 

Publisert 02.06.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Sommerpilsen 07.06.2010 18:37
Burde vært servering hver eneste dag med finvær fra Skoleslutt til skolestart på torget. Kaffe & Kaker er fint det ,men knappt.. Har håpet i mange år noen tar forettningsideen og lager et sammarbeid med torgsentret. God Sommer

Uskarpt bilde hans! 02.06.2010 22:39
Når det gjelder SKARPE bilder fra vannspeilet, året rundt i all slags vær, og alle slags lysforhold, anbefaler jeg orkanger-manen Øyvind Våge, som forresten publiserer bilder på nettet under navnet Vannspeil. Han gir ikke fra seg et uskarpt bilde! Erik

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse