Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Sjuende serietap på rad: Buvik-Orkla 5-1

Buvik2.jpg

Orkla FK tapte 1-5 borte mot Buvik fredag kveld. Det sto 0-1 ved pause. Etter sju serierunder har laget null poeng, 7-26 i målforskjell og ligger alene på bunnen av tabellen. Alt tyder på at det blir 4.divisjon i Idrettsparken neste år. På bildet er Buvik gjennom og skyter i stolpen bak keeper Tore Jønland.

Da sto det enda 0-0. Buvik tok oppskriftsmessig ledelsen etter 24 minutter. På bildet under er ballen på vei inn i mål (mer tekst).

Buvik4_1.jpg

OFK hadde en god periode på slutten av første omgang. Men kampen var i realiteten avgjort da hjemmelaget gikk opp til 2-0 rett etter sidebytte. På bildet er Orkla-back Bendik Hellstrøm og keeper Jønland igjen i hardt vær (mer tekst).

Buvik6_1.jpg

Det andre bunnlaget, Byåsen 2, tok sine første poeng med en overraskende seier 4-0 mot Charlottenlund fredag kveld. OFK er dermed alene igjen uten poeng nederst på tabellen når en tredel av sesongen er unnagjort.
Til slutt et glimt som viser en av OFKs sjanser. Trøstemålet kom på stillingen 0-3.
Tabellen finner du på denne linken. Klikk på "tabell" i fanen til høyre for "terminliste".

Buvik8.jpg

 

Publisert 28.05.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse