Besøkstall

28 989 denne måneden

12 290 043 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Barnefotballkveld på Orkanger: Fair play og foreldrevett

Barnefotb2_1.jpg

Tirsdag var OIF fotball og Idrettsparken vertskap for barnefotballkveld. Fair play, foreldrevett, respekt og toleranse sto i fokus. På bildet får OIFs smågutter brus og vafler som takk for at de stilte som spilleobjekter på de praktiske øvelsene.

Representanter for OIL, Glimt og Krokstadøra møtte i tillegg til OIF. 27 deltok (mer tekst følger):

Barnefotb1_1.jpg

Jon Møkkelgård (bildet under) fra Orkla FK ledet kurset i regi av kretsen.Mange trenere og lagledere møtte (mer tekst følger):

Barnefotb3_1.jpg

Det nye fotballstyret i OIF har en rekke utfordringer, men entusiasmen er stor. Mandag møtte 25 til en ny dugnad i parken. Nå skal avdelinga vokse igjen, slik at parken fylles av OIF-spillere av begge kjønn. Orkangerbarn skal få spille fotball på Orkanger.

Arbeider med holdninger og foreldrevett og -engasjement står sentralt. Samtidig satser OIF fotball på å få ungdom interessert i å ta dommerkurs. Klubben mangler dommere.

Men fasilitetene står ikke helt i stil med ambisjonene. Guttelaget måtte jakte på åpne garderober før de skulle ta imot KIL/Hemne onsdag. Hemnværingene ville gjerne dusje etter kampen. Men dusjene fra 1953 i den gamle fraukjelleren er stengt etter vannlekkasje. Og stengt var også Orklahallen.

 

Publisert 26.05.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse