Besøkstall

50 262 denne måneden

13 030 945 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Pinsebål: Fyr og flamme i Hermetikken

Pinsa_2010_1.jpg

Her får kompisene Benjamin, Jonas og Nikolai nesten svidd av seg nakkehåret til ære for fotografen. 34 år etter at brannvesenet satte fyr på Hermetikken, brant det igjen på stedet. Rudolf "Inge Mink" Gjengstø var fyrbøter for pinsebålet lørdag kveld.
Nå er for øvrig landgangen og badebrygga på plass igjen, så det er bare å stupe uti. Bord og benker er også satt ut.

Dykkerklubben skal hjelpe velforeninga med finishen undervanns. Isgang og vind har gitt lodd og fortøyninger røff behandling de siste vintrene.

Og med det samme: Har du husket å betale medlemskontingenten i Orkanger Vel? Hvis ikke, bruk nettbanken. Det koster bare 200 kroner å støtte oss i et helt år. Kontonummer er 4270 32 32226.

Denne påminnelsen skyldes at veldig mye penger skal ut i sommer. Skateboardparken blir et fantastisk tilbud til barn og spreke voksne. Men grunnarbeidet blir også dyrere enn antatt.

Og i nordenden håper vi snart å kunne bygge soltribune med levegg kombinert med kjørebane ned til sjøen for rullestolbrukere og alle andre med nedsatt funksjonsnivå.

Som du kanskje har sett i ST bevilger nå Orkdal kommune 450 000 kroner til et etterlengtet toalett i Hermetikken.

Og dessuten: Årets folkefest i Hermetikken vil vare en time lenger enn i fjor. Vi får holde åpent til klokka 02.00. Siste servering blir klokka 01.30.

Nedenfor et glimt fra fjorårets fest, da sjukehuset presenterte seg:

powerpoint_1.jpg 


 

Publisert 22.05.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse