Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Varmere og varmere i vatnet

Gosen_juli08_005_1.jpgBadetemperaturen går rett til værs i Gammelosen. Søndag (27.juli) viste termometeret i Hermetikken 21,9 grader! Lørdag var det 19,4. Du kjenner at det er godt å være uti uten å fryse. Vatnet blir fort enda varmere nå som det flotte været fortsetter, og det er et yrende liv på alle strendene. På bildet ser du et stup fra brygga i Hermetikken.

På bildet nedenfor til høyre ser du kompisene Henrik Rian (7) fra Gjølme og Markus (8) og broren Lasse Mo (4) fra Orkanger. De fanger krabber og småfisk i nordenden av Gammelosen hele dagen.

Gosen_juli08_010_1.jpg- Vi har minst 20 krabber. Vi mater dem med blåskjell, som vi åpner for krabbene  med stein. De spiser som bare det, fortalte guttene mens sola stekte fredag.

Av og til, særlig på floa, finner de riktig store krabber. Da er det til gjengjeld vanskelig å finne blåskjell fordi de blir liggende så dypt når sjøen stiger. Guttene kom tilbake også lørdag. Tålmodige mødre og fedre rekker å bli både brune og solbrente før krabbefangerne har fått nok.

Gosen_juli08_016_1.jpgDet var fullt av folk på alle strendene fredag og lørdag. Klassevenninnene Ina Hammervik Ross (6) og Mari Fjeld (7) var så heldige at de traff på hverandre i Gammelosen begge dagene. Mange er borte på ferie, så det var fint å møte venninner på ei Syden-strand på Orkanger. - Det er artigst å bade og svømme og gå på hendene i vatnet. Nei, det er ikke kaldt, påstår Ina og Mari (bildet).

En god del tilreisende finner fram til Gammelosen - også utenlandske turister. I helga har det gått både i trøndersk, tysk, russisk og polsk. Området er god reklame for kommunen og distriktet.  Toalettet i nordenden er åpent hver dag. Døra har en lei tendens til å gå i vranglås. Vi har derfor satt på en gammeldags krok på innsida som du kan bruke i stedet for å låse.

Under ser du et bilde fra stranda i nord tatt fredag ettermiddag.

Gosen_juli08_015_2.jpg

 

 

 

Publisert 25.07.2008


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse