Besøkstall

28 989 denne måneden

12 290 043 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkla FKs herrelag vil spille på Fannremsmoen

DSC_0004_1.JPG

 

Flere ganger i vår har Orkla FKs herrelag bedt om å få spille hjemmekamper på Fannremsmoen i stedet for i Idrettsparken. OIFs nye fotballstyre har sagt nei. Samarbeidsavtalen mellom OIF, OIL og OFK sier at herrelaget skal spille på Orkanger.
OIF har for øvrig vårdugnad i parken onsdag klokka 17.00. Møt opp med rive!

 

Søknadene om å flytte hjemmekamper til Fannremsmoen forlenger en allerede lang serie av konfliktpunkter rundt Orkla FK.

Begrunnelsene for ikke å spille vårkampene på kunstgressbanen har variert litt:
For våt bane, for hard bane, spillere får vondt i lysken av underlaget og bedre atmosfære på Fannremsmoen på grunn av tribunen.

Orkla FKs ledelse ved Bjørn Rønning og Jon Møkkelgård påsto imidlertid på OFKs årsmøte for en måned siden at banen er meget god.

OFK ligger som kjent i konflikt med OIF om kunstgressbanen. Enkelt sagt mener OFK at klubben har en del eksklusive rettigheter selv om avtalen sier at OFK og OIF er likeverdige partnere.

Det er Orkla FK som drifter den banen Orkla FKs herrelag helst ikke vil spille på.

OIFs årsmøte vedtok i april å si opp samarbeidsavtalen om banen. Uten en ny avtale kan OFKs dager være talte - i hvert fall på Orkanger. Damelaget har base på Fannremsmoen. Der trener og spiller damelaget gratis - inntil videre.

Sportslig sliter herrelaget like tungt som i fjor. Orkla FK tapte 4-5 borte mot Charlottenlund mandag kveld. Laget har tapt sine fire første seriekamper i en sesong der bare de seks øverste på tabellen overlever i 3.divisjon. Men mandag ga OFK et av de antatt beste lagene kamp til døra.

OFK tok ledelsen ved Per Olav Jensen (bildet under). Vertene snudde og ledet 2-1 ved pause. OFK utlignet tre ganger (Arnstein Buøy to straffer og Hans E. Meland) før Charlottenlund scoret seiersmålet.

Orkla FK spiller for øvrig 1.rundekamp i cupen mot Byåsen onsdag klokka 18.00. Kampen går på kunstgressbanen i Idrettsparken. 

DSC_0002_1.JPG

 

Publisert 10.05.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Oif 13.05.2010 22:39
Kan ikke Orkla bare flytte til Fannrem. Så kan Oif konsentrere seg om parken selv.

parken 13.05.2010 03:05
Vedrørende Idrettsparken som hovedarena for sommeridrett i Orkdal er svaret klart og tydelig : For mange kokker - jo mere søl. Det er dagens situasjon. Hvem skal styre utviklingen og lage fremtidens enhetlige fotballmiljø i Idrettsparken? Orkla FK, Orkdal kommune, OIF og OIL sammen i en uproblematisk atmosfære? Eller OIF alene? Dette er problemstillingen medlemmer av OIF snart må ta stilling til.

Glimtspiller 11.05.2010 23:07
Det sier alt, at en Orklaspiller begrunner at det er bedre å spille hjemmekampene på Fannremsbanken stadion enn i Idrettsparken. Idrettsparken er hovedanlegget til Orkla, størst, med flest baner og med det største potensialet. Det skulle ALDRI vært tvil om det. Men hva har skjedd på veien i samarbeidet mellom OIL,OIF og Orkla her? Forholdene er jo lagt bedre til rette for toppfotball på Fannrem enn i Idrettsparken. Helt klart. Men da må jo Orkla bare flytte sin aktivitet dit, for det er jo det som har vært hovedprioriteringen rundt Orkla etter oppstarten. Så kan OIF ta over Idrettsparken selv. Dagens ordning kan jo ikke fortsette lengre, fordi den går negativt ut over OIFs fotballaktivitet.

exs styre 11.05.2010 20:28
Evjensområdet med adresse 7300 er underlagt OIL. Det blir det heldigvis slutt på etter hvert, ifølge Gangås i Oif fotball. Hovedmålet for et av moderlagene til Orkla har vært klart i lang tid. Å flytte mest mulig av fotballaktiviteter/lag til Fannremsbanken. Både aldersbestemt og seniorfotball. Heldigvis har OIF fotball fått en leder og styre som tenker det beste for OIF fotballen.

pt 11.05.2010 15:21
En "konspirasjonsteori" som ikke kom på trykk etter åpent møte i idrettsrådet kunne bidratt til en "hva var det jeg sa" . Uten garderober i tilknytting til Hovedbanen blir det vel enklere å bruke Orkadalsbanken Stadion på fulltid...

orklaspiller 11.05.2010 11:58
Grunnen er enkel: Hvilken ramme klarer man å oppnå på kunstgressbanen på orkanger kontra fannremsmoen? En annen ting er underlaget. At Møkkelgård uttaler at banen er "meget bra" forundrer meg, da laget har flere skader forbundet med underlaget. Det er enkelt sagt for dårlig. Det er ikke snakk om å bytte bane for hele sesongen, bare kampene som er oppsatt på gress. Er dette så vanskelig å få til?

oh 11.05.2010 13:38
Ramme? Snakker du om ramme? Du spiller på et bunnlag i tredjedivisjon som svært få bryr seg om. Spill god fotball, så kommer folket og lager god stemning, uansett om du spiller på Woldsminde eller på Lerkendal. Argumentet om at banen foråsaker skader har Rønning og Møkkelgård allerede ødelagt for dere. Orklas seniorherrekamper skal spilles i idrettsparken. Er dette så vanskelig å få til?

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse