Besøkstall

96 772 denne måneden

13 343 324 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Vangens Visjon: Festlig på framtidas tivolitomt

VISJON_P___TIVOLITOMTA_SITUASJONSPLAN_med_utvedig_sv__mmeanlegg_og_garderober_zom_2_1.jpg

Endelig er det schwung over Orkdal 2040: Vi følger opp Arne Vangens visjon om Idrettsparken som regionens tyngdepunkt med flere detaljer. Her ser du svømmeanlegg og utendørs badeland på området mellom Orklahallen og Gammelosen. Orkdalslista ønsker helårs badeanlegg, og vi tar dem på ordet.
Tennisbanen må riktignok flyttes, men det er peanuts. Og  Hugos Tivoli må skru sammen karusellene sine et annet sted.

Formatet på nettsiden yter ikke Vangens visjon full rettferdighet. Detaljene i badeland er på plass, men skrifta blir litt liten.
Her kommer ei plantegning for første etasje i badeland med 25-meters basseng med stupetårn, terapibasseng, boblebad, barnebasseng og vinterhave (mer tekst under illustrasjonen):NY.SV__MMEHALL__PLAN_1_ETA._1.jpg


Og her har du et tverrsnitt av badeland med bla. stupetårn:

NY.SV__MMEHALL__SNITT_FASADE___ST_OG_VEST_1_1.jpg
 

OIFs svømmeavdeling har jobbet lenge for å få bygd et 25-meters konkurransebasseng i kommunen. Svømmerne har reist blant annet til Frøya (!) for å trene i noe bedre enn våre lokale plaskedammer.
Flere politikere har nå foreslått å tenke stort, dvs 50-meters basseng. Et anlegg ved Orklahallen vil gi effektiv bruk av fjernvarme samtidig som det er et viktig bidrag til folkehelsa.
Fjernvarme og folkehelse er bærebjelker i politikken kommunestyret har vedtatt.
OBS! Det kommer flere Vangen-visjoner i løpet av helga. Særlig fotballmiljøet har noe å se fram til.
Som en smakebit presenterer vi en mulig modell for framtidas Idrettspark. Her en variant med tennisbanen intakt i stedet for utendørs basseng.:

VISJON_HELE_IDRETTSPARKEN_1.jpg


 

Publisert 08.05.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Blir litt lite plass for 50 metern! 14.05.2010 03:00
Men tenk hvor mye plass det blir om vi flytter ut på Måsøya, kobler den sammmen med resten av området og lager en gjennomtenkt parkering! Da kan den Gode Arne gå helt amokk og tegne et skikkelig svømmeanlegg, med 50 meter og alt mulig annet, og min lille drøm, et vinteroppvarmet, utendørs basseng, slik jeg så i det virkelige liv i utlandet, i kaldere klima enn hos oss for over 30 år siden! DET ville være noe det, ingen over, ingen ved siden! Erik Prestmo

Utendørsbassenget er GENIALT! 08.05.2010 20:20
Men man kan heller flytte det ut mot Gammelosen, foran svømmehallen og fylle litt inn i osen, så beholder man tennisen også! Men tivoliet? Jo tivoliet får herved et storveis tilbud fra meg, de henvises til Tråvparken på Fannrem, HELE kommunen skal jo brukes! Jeg merker meg også at herr Vangen har klart å finne en MYE bedre plass til Klatrehall enn herr Skuterud. Den gutten er rett og slett en uslepen diamant, hvorfor har ikke han tegnet og fortalt mere tidligere, så hadde Orkdal unngått tidligere tabber! Det er fremdeles bare en hake: hva i all verden koster herligheten, og hvor kan det spare3s på andre områder i kommunen, for å finansiere dette? Erik Prestmo.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse