Besøkstall

171 143 denne måneden

171 143 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Jentefotball igjen i OIF

DSC00002.jpg

Endelig! OIF har jentefotball igjen. Jentene representerer som kjent halvparten av alle barn. Her ser du OIFs Jenter 12 etter to treninger og lagets debut i kamp.
Spillerne er Vanessa Jarovic fremst. Foran fra venstre
Hanne S. Garberg, Emilie Halstensen, Stine B. Gangås, Susan Jamder. Bakerst Elisabeth Vollum, Synne Togstad, Khadra Abdi, Tonje Sundli Fossvoll, Ellen Aksetøy og Kristine Konstad.

J 12 er nyoppstartet for året. Jentene selv har mast hele vinteren om å få starte opp jentelag i vår. Nikki og Pålla stilte gjerne som trenere. Nelly Vollum og Ellen Gangås er lagledere.

 

Etter to treninger inne på Orkanger B spilte de fleste av spillerne sin aller første fotballkamp mot Othilienborg i Idrettsparken forrige tirsdag. Vi fikk litt hetta da vi så at byjentene samla seg rund TAKTIKKTAVLA før kamp. Vi svarte med å gå opp i 1-0 ledelse umiddelbart! At vi tapte 2-5 tok vi med godt humør, og sang Orkanger cha cha cha etterpå.

 

Sondag reiste vi til Byn for å ta Flatåsen. Og det gjorde vi (i første omgang). Vi ledet 3-1 etter fantastisk spill, men tapte 6-3 mot et lag som har spilt sammen i 3 år (vi har 3 uker sammen).

 

Det er en fantastisk bra gjeng, som kommer til å glede publikum i Parken framover! Neste hjemmekamp er 11. mai mot Sjetne.

 

Pålla

 

 

 

Publisert 03.05.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Oif medlem 03.05.2010 21:46
Kom igjen jenter. Stå på videre, det her kan bli morro.

cha cha 03.05.2010 16:59
Kjempeartig. Gleder meg til seier og at kampropet runger i parken igjen jenter.

mor 03.05.2010 16:57
Fint initiativ OIF. På tide med jentefotball og aldersbestemt breddesatsing igjen. Det begynner å vises at OIF har fått nytt styre, et styre som tør å satse kun på OIF fotball.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse