Besøkstall

22 857 denne måneden

12 036 556 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Her blir det pub under Orkanger-dagene

DSC_0024_1.JPG

Det nye lagerbygget på Nedre Rømme forvandles til pub med rustikt preg under Orkanger-dagene i juni. Den faste kjernen av dugnadsfolk kler lageret innvendig med ytterbord fra den gamle vognbua som nå er revet.
På bildet ser du Vidar Liøkel (Orkanger Vel) og Ben Baldwin (Orkanger Aktivum.)

Dermed slår karene to fluer i en smekk: De bruker opp bordkledinga i stedet for å kassere den. Og noe av det gamle preget på Nedre Rømme blir beholdt.

Lageret til OIF og Orkanger Aktivum får altså grove bord med rød farge inni. En av portene er montert opp på veggen. Det skal også stiftes opp gamle Orkanger-bilder på hvitmalte flater.

Planen er å bruke kabeltromler fra Orkdal Energi til bord i Nedre Rømme-puben. Hvis tida strekker til vil gårdsplassen bli asfaltert. Det må i så fall skje før 25.mai. Da skal et stort telt slås opp inne i tunet i forbindelse med Orkanger Oljeforums konferanse.

Orkanger-dagene starter med fest i Hermetikken lørdag 19.juni. Selve festuka er uka etter - i dagene 23. til 27.juni.

På bildet under er Orkanger-general Knut Even Wormdal (t.h.) og Rudolf Inge Mink Gjengstø ( i lift) i gang med å beise lagerbygget utvendig. OIF er medeiere sammen med Orkanger Aktivum og velforeninga.

DSC_0015_1.JPG 


 

Publisert 02.05.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Orkanger 03.05.2010 19:52
Enoormt opplegg dette her. Orkangerdagene får virkelig en flott og identitetssterk hovedbase på Nedre Røhme. Takk til Knut Even og dugnadsgjengen.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse