Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Våronna er unnagjort: 40 på dugnad i Gammelosen - se bilder

DSC_0023_1.JPG

Ca. 40 var innom på dugnad i Gammelosen lørdag. Strendene i nord er rensket for tang. Øystein Solem kjørte på mer korallsand. Ryddegjengen rensket for kvist på vestsida. Der satte vi også ut benker, som turgåere øyeblikkelig tok i bruk. Vi malte kioskbua og startet arbeidet med å bygge hinderløype i Hermetikken.
På bildet er det kaffepause (flere bilder nedenfor).

DSC_0003_1.JPG

 Over er det raking i nordenden. Og under ser du de to yngste på dugnaden; Torbjørn (5) og Joar Prestmo (2) - sønner av Norge og Tuben.

DSC_0005_1.JPG

En samvittighetsfull gjeng utstyrt med ryddesag og godt humør holder det pent langs turstien hele året. Jan Erik Bach og Oddbjørn Fossland er to av de ivrigste. Her er også hjemvendt ørbygg Tor Bach med.

DSC_0019_1.JPG

På området over ble det satt ut tre bord med benker lørdag. Dette er en av perlene i Gammelosen. Både gran og furu vokser til naturlig, og bakken er mjuk som den var i Furumoen. Under kjører styremedlem Øystein Solem (som gjør comeback som kroppsbygger) korallsand på ei av strendene i nord:

DSC_0013_1.JPG

Rudolf Gjengstø (tidligere framstående Pitbull-medlem og nå aktiv i OIF fotball) er en racer til å male med rødt. I fjor malte han kanobua. I går sto kiosken for tur. Under står Arvid Blåsmo og ser på i beundring.

DSC_0027_1.JPG

Her tester ungene ut første del av hinderløypa som nå kommer bak scenen i Hermetikken:

DSC_0032_1.JPG

Til slutt et bilde av en av tidenes dugnadsarbeidere på Orkanger - mannen som aldri sier nei. Vidar Liøkel bærer fortsatt kjeledress med Orkla-martnans logo. Orkla-Dagene og Orkla-martnan symboliserer dugnadskulturen på Orkanger. Arrangementene, som startet for 50 år siden, er tema under Orkanger-uka i juni.

DSC_0016_1.JPG

 

Publisert 24.04.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse