Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Sport: Topphåndball i Orklahallen - svømmere i Trøndersvøm

P4230005_1.JPG

OIF håndball har fått tilbud om tre nye prestisjefylte arrangement i Orklahallen. Det første finner sted allerede søndag kl. 16.00 med kvartfinale i sluttspillet mellom Byåsen og Stabæk.
Samtidig er OIF i helga tilbake i det store stevnet Trøndersvøm for første gang på 13 år. På bildet deltakerne Daniel Puton (17), Even Jordet (16) og Einar Westrum Johansen (16).

Trøndersvøm går i 50-metersbasseng i Pirbadet. Det er uvant med 50-meter for svømmere som trener på 12,5 meter og vanligvis konkurrerer på 25 meter. OIFs tre deltakere gikk i mål litt bak egne personlige rekorder fredag.

Trøndersvøm trekker 400 svømmere fra 53 klubber over hele landet. Flere OIF-svømmere enn Daniel, Even og Einar har klart kvalik-tidene, men det skjedde først på forrige stevne i Kristiansund. Da var det for seint å melde seg på.

Håndball:
OIF nyter etter hvert stor tillit som arrangør. Håndballavdelinga har takket ja til tre store arrangement i tida som kommer:

* Byåsen og Stabæks damelag møtes altså til kvartfinale i sluttspillet i hallen søndag. Gina Loretnsen, opprinnelig fra Orkanger, og Kari Aalvik Grimsbø fra Børsa er blant Byåsen-spillerne du får se.

* 18-20.juni er det nasjonal samling for de antatt 60 beste håndballspillerne født i 1995 på Orkanger. 30 gutter og 30 jenter.

* 2-4.juli er det klart for landskamper for juniorlandslag kvinner som oppkjøring til VM i Sør-Korea. Norge, Russland, Sverige og Spania deltar.

 

Publisert 23.04.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse