Besøkstall

62 398 denne måneden

13 564 347 i år

Annonse

Annonse

Annonse

FrP-Larsen ut av Orkanger Vel

Torstein_Ingress2.jpgTorstein Larsen fra FrP melder seg ut av Orkanger Vel i protest, og med pressedekning. Begrunnelsen han gir til ST er at velforeninga har blitt "en kamporganisasjon som til de grader har engasjert seg i kampen om sentrumsutviklinga, med en form som har vært konfronterende i stedet for inkluderende."
Begivenheten får bred omtale i avisa. (Foto: frp.no).

Larsen mener at Orkanger Vel i det siste har "gått i strupen på" Torstein Grønningen og "filleristet" Jon Haugnes og Erik P. Tronvoll.

Han støtter derimot det anonyme angrepet på Orkanger Vel fra "tilskuer"i ST lørdag. Lederen i Sør-Trøndelag FrP betegner et anonymt innlegg med diverse anklager og personkarakteristikker som "et av de beste innleggene i debatten."

Helt kort om omtalen av Grønningen, Haugnes og Tronvoll:

Grønningen:
Sa i et intervju med ST at han bare delvis ser på orkangervel.no som et pluss for demokratiet fordi nettstedet "ikke er særlig åpent for andres meninger."

Orkanger Vels leder spurte ordrett i ST neste dag:"Hvor har du det fra, Torstein Grønningen?" (burde kanskje bedt om å få med et smilefjes). Årsak: Vi inviterer tvert imot alle til å si meningene sine på dette nettstedet.

Torstein Grønningen er uenig med styret i Orkanger Vel om plasseringen av kulturhus. Meningen hans har ingen i Orkanger Vel noensinne angrepet ham for. Grønningen er hjertelig velkommen til å begrunne synet sitt, og det fikk han i et referat fra folkemøtet onsdag.

Om Haugnes og Tronvoll:
De er omtalt på en ironisk måte i det som hver fredag har blitt et fast skråblikk på uka som gikk. Tronvoll betegnet Orkanger Vel som konfronterende i ST. I neste avsnitt advarte han mot å bygge et kulturhus for "orkangerbyggen". Vi har argumentert for det motsatte - et kulturhus for alle.

Humor og ironi er krevende.

Hans Kringstad.

 

Publisert 22.04.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

PT 26.04.2010 14:59
Larsen får være med å leke igjen nå når han i media tar avstand og bryter med de som er "konfronterende og har lettfattet omgang med fakta"

Askefast 25.04.2010 23:01
Hvis hr.Larsen synes Orkanger Vel er konfronterende og ikke inkluderende,ja da skjønner jeg ikke hvorfor han er medlem i Frp.

øra 25.04.2010 11:14
Melder seg ut? Har hain gjort nå for Velforeninga da? En ikkesak for oss alle.

Larsen blander sammen rollene! 23.04.2010 16:34
Og personene og rollene! Han blander ntakelig sammen innlegg og uttalelser fra feks min hånd, med Orkanger Vel. Innlegg som er skrevet under fullt navn, jeg skriver under fullt navn, innklusive når "jeg gåri strupen på Torstein Larsen, FrP", noe Larsen er vel kjent med! Men jeg skriver IKKE på vegne av Orkanger Vel. I motsetning til T. Larsen er jeg ikke medlem en gang. Det er helt bevisst, fordi jeg ikke ønsker å belaste orkanger Vel, i og med at jeg er ganske aktiv på nettet og i debatten ellers i andre spørsmål. Jeg ØNSKER å stå fritt, det kjenner Larsen også godt til, ettersom jeg avviste medlemsskap i FrP, og den viktigste begrunnelsen for det er måten Larsen driver partilaget SITT på, med meningsstyring uten sidestykke for de øvrige medlemmene..... Det Larsen og den Gamle Skolen av politikere ikke forstår og ikke klarer å tilpasse seg, er at i nær fremtid vil det være de som deltar i Nettdebatten som setter agendaen i politikken. Det er Nettfolket som blir premissleverandører fremover og som kommer til å bli fremtidens politikere. Det kommer til å skje raskt, og kanskje allerede ved det kommende valget. De gamle politikerne har ikke skjønt dette, de bruker bare papiravisa og avskjærer seg selv fra den viktige debatten. Og skal de på nettet, har de ikke annet redskap en Twitter eller Facebook, og DER er det egentlig ingen debatt, der rår koas, og ikke som her, med en erfaren debattleder. Og i deres nettverden fungere det som en gammeldags RADIO, på Facebook gjelder det å rope høyest, å legge ut sine egne synspunkter uten noe egentlig ønske om debatt. Dessverre passer DET våre Gamle Politikerre godt, de har holdt på for seg selv i så mange år i sine lukkede rom og omgangskretser, at de muligens ikke KLARER EN ÅPEN DEBATT HVOR VI ALLE STÅR PÅ LIK LINJE. Det hverken Larsen eller feks Skuterud skjønner, er det som gjentaes og gjentaes på disse sidene: vi9 ønsker å få dere i tale! Årsaken er tosidig, vi ønker å finne ut hva dere mener og hva dere planlegger, for det første, og vi ønsker også å påvirke denne tenkningen, om DET er mulig. Det er dere ikke interessert i, og det kan komme til å koste oppslutning, det er snart valg. Jeg ønsker Larsen lykke til med hva det nå er han ønsker å bidra med på Orkanger, men jeg anbefaler ham å skifte BILDE, for, som ivrig fotograf, det bildet over her fremstiller ham som en nær slektning av Grev Drakula! Erik Prestmo

Pål Anders Sundli 23.04.2010 12:36
Friluftsområdet Gammelosen e etter mi mening det beste som har skjedd folket i dalen her (sia han Orkanger va med i Stompa). Uten Orkanger Vels innsats, hadd det ikke skjedd. Hjemmesia te’n Hans e helt uunnværlig hvis man ska få innblikk i det som skjer på forskjellige fronta rundt oss. Og ikke minst, det legges ned et utrolig antall dugnadstima kvart år som kjæm alle dela av folket te gode. De skarpastan av dokk har da allerede gjetta at æ for min del fortsatt har tenkt å værra medlem av den fantastiske velforeninga!

Kristin Sv 22.04.2010 22:33
Barnslighet begrenser seg ikke til alder og erfaring. Dette var dumt Larsen. Lokal sentrumsutvikling handler ikke om partipolitikk men om det beste for innbyggerne.

Terje 22.04.2010 22:02
Synes det er trist at en slik hyggelig kar melder seg ut. Tror kanskje han tenker for mye partipolitikk i lokale saker. At Orkanger Vel har samme mening om SENTRUMSUTVIKLINGEN som AP er sikkert vanskelig å fordøye. Spesielt da Larsen i flere sammenhenger snakker varmt om Orkanger sentrum, men når det blir alvor og vedttak skal fattes glir han lett inn i passiviteten til sine kolleger i flertallsgruppen. Dessverre.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse