Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Kortbølgen kan gjenoppstå

KortbølgenOrkanger Vel ønsker å gjenskape samlingsstedet Kortbølgen der Strandveien og Grensen møtes ute på "mælan". Vi trenger folk som kan gjøre dugnadsarbeid og forslag til hvordan en ny Kortbølge bør se ut. I dag er det gamle treffstedet plantet til med hekk. Utsikten er borte.

Velforeninga har lyst til å bygge terrasse og levegger og sette ut bord og benk på plassen igjen. Kanskje kan vi også lage en brukbar sti ned til Gammelosen.

En flott bueportal ønsket lenge velkommen til Kortbølgen. Portalen er nå i privat eie, men vi kan muligens få laget en ny.

Gosen_juli08_024_1.jpgI det hele tatt ønsker velforeninga forslag om hvordan stedet skal utformes. Vi ber om innspill fra godt voksne som husker hvordan det så ut i storhetstida. Bildet til høyre viser ei jente som sitter oppe på benken og ser på livet blant naust, båter og fiskere nede ved elva.

Kortbølgen var populær nettopp på grunn av utsikten og overblikket over aktiviteten i fjæra. I dag får du i stedet utsikt over Gammelosen. Vi ser for oss at plassen igjen kan bli et sted der folk møtes for å slå av en prat.

Ta kontakt hvis du tenner på idéen. Navn og nummer til medlemmene i styret finner du under fanen "Om oss" øverst på hjemmesida. Der finner du også møtereferater. Du kan dessuten skrive hva du mener i gjesteboka.

Bildet under viser stedet der Kortbølgen lå - slik det ser ut i dag.

Gosen_juli08_003_2.jpg 

 

Publisert 05.07.2008


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse