Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Bli medlem! Vi pynter opp videre på Orkanger

Blomsterurne2008__2__1.jpg

Orkanger Vel vedtok tirsdag å kjøpe enda fire blomsterurner til Orkdalsveien. Urnene erstatter gradvis de gamle blomsterkassene. Samtidig er vi klare til å bestille skateramper for nesten 500 000 kroner til Orkdalsbanken skateboardpark. Og nye skilt til arboretet i Hovslund kommer snart. Derfor: Hvis du ikke er medlem - bli medlem nå!

408 enkeltpersoner/husstander og 34 bedrifter betalte medlemskontingent til Orkanger Vel i fjor. Kasserer Hans Christian Falch forteller at det foreløpig er langt igjen til fjorårets nivå, selv om de fleste har fått giro.

Tirsdag hadde 270 personer/husstander og bare 7 bedrifter registrert seg som medlemmer.

Nå er det uansett ikke nødvendig å bruke giro. Ved å klikke "bli medlem" øverst på sida finner du nødvendig informasjon. Kontonummeret er 4270 32 32226. Kontingenten er 200 kroner for personer/husstander og 400 for bedrifter. Bruk nettbank.

Her er noen få av de beste grunnene til å støtte velforeninga:

* Vi arbeider målbevisst for at Orkdal 2040 skal gi lokalsamfunnet en bykjerne til beste for alle. Vi mener et kulturhus er nødvendig foir å gi sentrum tiltrekningskraft, og dermed også bedre levekår for næringslivet på Orkanger (mer tekst under bildet):

n_11_1.jpg

* Vi arbeider like målrettet for å pleie og utvikle Gammelosen videre som en perle andre lokalsamfunn kan misunne Orkdal.

* Vi har skaffet penger til og står som utbygger av et glimrende tiltak for barn, ungdom og ungdommelige voksne; nemlig Orkdals første komplette skateboardpark. Utstyret bestilles nå i håp om at parken mellom tennisbanen og Orklahallen er ferdig i løpet av forsommeren.

* Seinest tirsdag vedtok vi å investere i fire nye blomsterurner til Orkdalsveien. I fjor gikk Orkanger Vel inn med 150 000 kroner i det nye lagerbygget for frivillige organisasjoner på Nedre Rømme. Det skyldes blant annet at vi mener Idrettsparken er noe av det mest verdifulle Orkdalssamfunnet har.

Medlemskontingenten er den desidert største inntektskilden vår. Derfor håper vi du hjelper oss med å skape trivsel, løfte Orkanger og bygge et grønt og levende sentrum for framtida. Du får mye for pengene.

clip_skate_2.BMP

 

Publisert 14.04.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse