Besøkstall

99 437 denne måneden

15 739 618 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Sveinung Sundli har blitt ørbøgg

n765145713_7073.jpgSveinung Sundli (30) har flyttet til Nerøra sammen med samboer Stephanie Palomino Davadi og parets sønn Leo. Familien har sikret seg hus i Claussens gate 4, i selve hjertet av gamle Orkanger. - Jeg koser meg som bare det, sier Sveinung, som dermed bor nesten midt mellom Trondheim og Storås.

Sveinung Sundli er opprinnelig Fannremsbygg, noe vi - delvis kloke av skade - ikke skal spøke med eller gjøre noe større nummer ut av. I hvert fall ikke foreløpig.

Sveinung driver utestedet Familien i Trondheim og er sjef for en av årets aller største begivenheter i dalføret; Storåsfestivalen. Noen nærmere presentasjon av Gåtes frontfigur er neppe nødvendig.

Men for dem som ikke er lokalkjent ligger det nye hjemmet i Claussens gate 4 idyllisk til i en klynge av lave trehus nær Orkanger kirke og Kåresgata.

Ifølge tidligere intervjuer i ST har Sveinung Sundli lekt med tanken på å starte utested i Orkdal.

Valget av Orkanger som bosted har å gjøre både med beliggenheten midt mellom byen og Storås, og ønsket om å gi Leo et godt miljø å vokse opp. Etter en runde på visning sa Stephanie til ST i vinter at hun likte Orkanger og Nerøra veldig godt.


 

Publisert 12.04.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Gammel ørbøgg 12.04.2010 23:39
Som gammel ørbøgg så er ikke Klausens gate nerøra,men Hovsøra.Før i tida sa vi nergatan om Fjordgata,Richtersgate m.m dvs at dette var gater som var på Nerviksøra.

nerøra 12.04.2010 22:22
Kom igjen Sveinung, velkommen til nerøra hjertet av Orkanger. Håpe du bli med oss i kampen for nytt kulturhus i ST kvartalet.

Det e håp i hængan snor! 12.04.2010 16:07
No bærre må vi smi mens jernet e varmt. Bøgg Kulturhus NO, få te en scene, sånn at guten har en arena, og sætt av plass te et sjekkelig utested å gi'n frie tøyla. Det herre må prøves, deinn sjangsen må vi ta, og det må aill i hele dal'n skjønn for ein gomgs skyld! Vælkommen Sveinung, både du og familien!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse