Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF-svømmerne fosser videre - nå i Kristiansund (oppdatert)

DSC_4802_1.JPG

22 OIF-svømmere og en heiagjeng på 30 deltok i helga på Atlantensvøm i Kristiansund. Nok en gang endte det med flere pallplasseringer og nye personlige rekorder. OIFs resultater blir lagt merke til. I Kristiansund ble det poengtert over høyttaleranlegget at dette er en klubb som bare har 12,5-metersbasseng, rapporterer Lone Kvålsvoll.

 

På bildet over ser du foran fra venstre Markus Sæterbakk (f. 2000), Joakim Muhle (2001), Jonas Eriksen Auset (2002) og Matthias Hegglund (1999).
Bak: Kristin Prestmo Jensen (2000), Ida Margrethe Monsen (2002), Malin Vuttudal (2001), Ida Gevoll (2001) og Kristine Kvålsvoll (2001).

Vi kan nevne at Lise Marie Langhelle og Marte Fandrem (begge født 1996) tok gull og sølv på 50 meter fri.

Oda Vuttudal vant 50 meter bryst i samme aldersgruppe.

OIF var femte største klubb av de 14 som deltok på stevnet. Mer tekst under bildet som viser Even Jordet og Einar Westrum Johansen på 100 meter bryst.

073_1.JPG

På bildet under ser du Marte Fandrem og Nina Øberg i prat med fornøyde foreldre.

216_1.JPG

Svømmeavdelinga har høyt aktivitetsnivå og mange aktive, men sliter altså fordi Orkdal kommune mangler et treningsbasseng. Dette blir spilt inn for politikerne i forbindelse med Orkdal 2040-planen.

Under et glimt av OIFs heiagjeng i det flotte anlegget i Kristiansund.

DSC_4729_1.JPG


 

Publisert 11.04.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Torstein Larsen tar tonen! 15.04.2010 11:08
Ser i Søra at T. Larsen, FrP går ut og fronter forslag om å bygge 50-meters basseng med internasjonale mål i Idrettsparken! Dette er et uhyre mye bedre forslag enn det noe svevende som ble nevnt i forbindelse med KEW's første forslag om Kulturhus i ST-kvartalet, hvor man nevnte muligheten for å innkorporere svømmehall, for der er det ikke plass til 50 meter, knappast 25 meter. Dersom Orkanger Vel, og Svømmeavdelingen, OIF ønsker å oppnå noe, tror jeg det er viktig å samarbeide med alle gode krefter som vil bidra positivt til Orkanger og OIF, og ikke - som det antydes og skumles om blant politikerne og i Søra, knytte seg opp bare mot Arbeiderpartiet. Nå må oppgaven bli å koble sammen AP og FrP i et positivt samarbeid (er det mulig????) til beste for vår sak, og til beste for hele dalføret. Et 50-metersbassen er det eneste det er vits i å bygge i vår tid!

ErikP 11.04.2010 18:57
Nå når Kulturhuset ser ut til å ha en sjanse til å lande der det skal, og at dermed Sæther-Rømme også kan bli håndtert på en måte som er i pakt med befolkningen og fremtiden, peker en skikkelig svømmehall seg ut som neste store prosjekt. Jeg har sagt det før, men det tåles å gjentaes: det var en historisk blunder at man i sin tid valgte å bygge to alt for små svømmebasseng i Orkdal : en 12 meter på Orkanger (OIF samlet inn penger på ORKANGER) og en 12 meter på Grøtte våren etter - ingen samlet inn ei krone..... Dette var en histortisk tabbe og slikt ble bare mulig når man meislet ut Orkdalspolitikken på 1960-tallet, hvor Orkdals-formelen ble ledetråden. Tabbene fortsetter, ved at kommunen bruker penger på å flikke på disse anleggene, som er for små og ubrukbare, og det rapporteres at oppussingen var delvis mislykket..... Nå ser alle det som skulle ha vært åpenbart i 1967 : vi må få et noenlunde skikkelig svømmeanlegg! Svømmeavdelingen i OIF er sterk, og har gode utøvere, aktiviteten er på topp, på tross av anlegget. Med et skikkelig anlegg, sentralt plassert i Idrettsparken, vil mulighetene åpne seg for hele dalen, det vil gi et løft for svømmeavdelinger både i OIL og de andre idrettslagene. Representanter for lederne sier de klarer seg med en 25 meters bane. Mulig det. Men nå skal fortidas mistak rettes opp en gang for alle, og nå skal det bygges for fremtiden. Derfor er kravet et 50 meters basseng for de aktive, både trening og konkurranse. Se dette i sammenheng med Gammelosen, og anlegg i tillegg et utendørs flomålsbasseng hvor det anvendte oppvarmingsvannet v fra 50-metersbassenget og kunstgressbanen benyttes enda en gang for maksimal effekt. Gjøres det rett, bygges det på rett plass, kan man ha overbygget tunnell ut i det utendørs varmtvannsbassenget fra garderobene, slik at man kan ha praktisk talt helårs utendørsbading, dette er velkjente prinsipper fra andre steder i verden og fullt mulig å få til. Da har Orkdal et svømmeanlegg med internasjonale mål, hvor stup, svømming, synkronsvømming og fri leik kan foregå både inne og ute hele året. En unik attraksjon i vår del av verden. Vi har varmtvann, så her er det bare å sette i gang!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse