Besøkstall

96 772 denne måneden

13 343 324 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkla FK videre i cupen: Slo Neset 3-2

05042009251_2.jpgHerrelaget til Orkla FK slo Neset 3-2 i første kvalifiseringsrunde i cupen lørdag. Gøran Aakerholm scoret alle tre målene i oppgjøret som gikk i Idrettsparken.
Dette var sesongens første obligatoriske kamp. Det sto 1-1 ved pause etter at Neset hadde tatt ledelsen. Vinnermålet kom helt på slutten.
OFK spiller årets første første seriekamp hjemme mot Heimdal fredag.

 

Publisert 10.04.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

ErikP 11.04.2010 22:16
Søra hadde bare nyheten om at KIL/Hemne gikk videre lørdag, ellers intet. Hviket avfødte et lite inserat i dag, søndag formiddag, hvor jeg spurte hvorfor avisa aldri dekker Orkla, hvorfor nyheter fra Hemne og Skaun har prioritet, og hva det kan komme av at man må gå til Orkanger Vel for å få nytt, innklusive sportsnyheter fra Orkanger? Først 3-4 timer etterpå hadde Søra, mediamonopolet med røtter og redaksjon på Orkanger, rett i Orkanger sentrum, endelig somlet seg til å kopiere nyheten over her fra Orkanger Vel. Dessverre har avisa overfødigjort seg selv, og ikke bare på sportsfronten. Den bør døpes om til Hemne-Skaun og flytte enten den ene eller andre veien!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse