Besøkstall

99 437 denne måneden

15 739 618 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF bygger ut klubbhuset - der det ligger

P3130005_1.JPGÅrsmøtet i OIF vedtok enstemmig å sette av 400 000 kroner til omfattende utbygging og renovering av klubbhuset. Totalt vil prosjektet koste 2,6 millioner. Vedtaket er et klart signal om at OIF ser for seg dagens hovedbane som den sentrale arenaen i Idrettsparken også i framtida. Sentrale krefter i Orkla FK ønsker i stedet å satse på kunstgressbanen.

Byggestart ved klubbhuset er planlagt til april 2011. OIF setter altså av 400 000 i egenkapital. Klubben skal dessuten låne 500 000. 

Det er i tillegg budsjettert med gaver, spillemidler og dugnad til en samlet verdi av 1,7 millioner.

Huset skal forlenges med 11 meter. Kjøkkenet vil dekke hele bygningens bredde, slik at det blir muligheter for salg og servering både mot hovedbanen (som i dag) og mot slitebanen.

En millionsatsing på klubbhuset markerer at OIF ikke ønsker framtidig hovedarena der kunstgressbanen ligger. Dette er foreslått i skisser fra Asplan Viak.

Nestleder Bjørn Rønning i Orkla FK er en av dem som brenner for satsing på området ved kunstgressbanen. Han har vært med i to arbeidsgrupper sammen med Asplan Viak.

I Visjonsutvalget spilte Rønning inn muligheten for å legge tak over kunstgressbanen på sikt. Dessuten ligger kunstgressbanen gunstig til i forhold til garderober og andre fasiliteter i Orklahallen.

Et enstemmig Orkdal kommunestyre har vedtatt at utbygging av garderober i Idrettsparken skal skje ved Orklahallen. Det skjedfdei forbidnels emed vedtaket om bygging av bane 3.

Nå er det duket for ny debatt om arealbruk internt i parken. OIF har satt ned et utvalg som skal foreslå blant annet plassering av framtidig hovedbane. Gruppas arbeid blir lagt fram for medlemmene i april.

I OIF ser holdningen ut til å være klokkeklar: Dagens hovedbane er det desidert beste alternativet. Den ligger lunt til i et naturlig amfi, godt trukket unna Tverradkomsten.

Men den ligger altså langt unna det moderne garderobeanlegget også. 


 

Publisert 25.03.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Spiller 25.03.2010 18:03
Hovedbanen må ligge der den er i dag, hvis vi ønsker et fremtidig og best mulig fotballmiljø. Å lage et eget fotballmiljø/klubb sammen med håndball,klatrere m.m. er fullstendig dødfødt.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse