Besøkstall

120 674 denne måneden

16 463 279 i år

Annonse

Annonse

Annonse

US dollars til Orkanger Vel

Apache_001_1.jpgFlere lokale bedrifter er flinke til å støtte Orkanger Vel. Nå har foreninga også fått 1250 amerikanske dollar i gave. Det tilsvarer ca. 6300 norske kroner. Pengene kommer fra CSO Apache. Rørleggingsfartøyet besøker jevnlig Orkanger, der det spoler om bord olje- og gassledninger som skal ut på havbunnen.

CSO Apache tilhører Technip-konsernet, som har fabrikk på Grønøra. Også bedriften er bidragsyter til arbeidet i Gammelosen.

Mannskapene om bord på CSO Apache er godt kjent i friluftsområdet. Mange går tur der når skipet ligger på Orkanger. Dollar-gaven vil bli brukt i Gammelosen.

Pengene er såkalte velferdsmidler som båten har fått etter godt utført arbeid. Midlene fordeler man på ideelle formål i havnene CSO Apache anløper. Orkanger Vel har delt årets pott sammen med blant andre skolebarn i Manila på Filippinene og et prosjekt for kreftsyke barn i Skottland.

På bildet under kan du se Apache ved kai. Gammelosen og Grønøra industriområde er naboer. Rørene er sveiset sammen på Grønøra og spoles om bord fra Technips base ved sørenden av Gammelosen. Bildet er tatt fra Rokollen.

Apache_004_1.jpg

 

Publisert 29.06.2008


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse