Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

2000 innom Orklahallen lørdag - se bildene

lag_011_1.jpg

OIF håndballs mini- og B10-turnering i dag (lørdag) trakk ca. 2000 mennesker til hallen. Hele 63 lag var påmeldt til turneringa som gikk fra morgen til kveld. Nedenfor kan du se bilder fra arrangementet. Kanskje finner du deg selv eller en av dine håpefulle (alle foto: Sindre Eikli).

lag_004_1.jpg

Turneringa hadde rekorddeltakelse i år. Den er et samarbeid mellom OIF og Coop Orkla Møre.

lag_002_1.jpg

På bildet over er tre OIF-gutter konsentrert om forsvarsjobben. Og under tar tre andre en pust på benken.

lag_012_2.jpg

Det er stor aktivitet og god rekruttering i OIF-håndballen for tida. Som kjent er det nyopprykkede damelaget i ferd med å avslutte en meget god debutsesong i 3.divisjon. Det har vært mye folk på disse kampene, men ikke så mange som når over 60 små håndballag samles i hallen.

lag_016_1.jpg

Blant andre barn fra Rindals-Troll, Frøya, Ranheim, Sjetne og Surnadal deltok på det som er god reklame for Orklahallen og Orkanger - og åpenbart merinntekt for naboen OTI-sentret. Idrett og kultur er lønnsomt for næringslivet.

lag_023_1.jpg

18.mars arrangerer OIF for øvrig storslått avslutningsfest for sesongen. Stage Dolls, Are Hembre, Åshild Mundal og lokale Rock Boyz opptrer i kinosalen.

 

Publisert 06.03.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse