Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Tre ledige annonseplasser på Orkanger Vel

Hermetikken_mai08_004_1.jpgTre annonseplasser står ledige på orkangervel.no for resten av 2010. Prisen er 3500 kroner for hele året. Hjemmesida hadde i gjennomsnitt 800 unike brukere hver dag i februar. De sistre tre månedene har vi hatt mellom 22 000 og 26 000 besøk. Send mail til styret@orkangervel.no eller ring Laila på 41521428.

Ta sats, som gutten i Hermetikken (bildet). Vi ordner resten.

Besøkstallene er fortsatt stigende. Via en annonse på orkangervel.no når du et publikum som er oppriktig interessert i lokalsamfunnet.

Du signaliserer dermed at også bedriften din er opptatt av å sikre en sunn utvikling av regionsentret. Det gir goodwill.

Målet er fortsatt å oppdatere nettsidene jevnlig for å øke besøket ytterligere.  Sidene våre lages på dugnadsbasis, men vi har en del utgifter.

For å gjøre nettstedet enda mer brukervennlig har vi blant annet kjøpt  to nye funksjoner; deling på Facebook og mulighet for leserene til å kommentere de enkelte artiklene.

En annonse til 3500 kroner bidrar til to ting:

* Du støtter arbeidet for sentrumsutvikling og trivsel på Orkanger.

* Din egen bedrift får positiv oppmerksomhet hos 800 forskjellige brukere hver dag hele resten av året.

 

Publisert 02.03.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse