Besøkstall

96 772 denne måneden

13 343 324 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger by night - og tid for årsmøte

orkanger_by_night_1__1.JPG

Dette er stedet som ifølge Orkdal 2040 skal bli en levende småby med en kjerne så tett og kompakt at folk kan gå mellom attraktive tilbud. Orkanger ser urban ut i nattemørket. Men bildet lyver litt. Nå starter for alvor arbeidet med å sikre at politikerne gjør ord til handling. Og mandag klokka 18.00 er det årsmøte i Orkanger Vel.

Alle medlemmer er hjertelig velkommen på årsmøtet. Stedet er lokalene til Brødrene Mo AS i Torgsentret - inngang fra baksida av bygget.

Vi får imidlertid alvorlig trøbbel dersom alle medlemmene kommer. I fjor nådde velforeninga nemlig ny rekord med 408 medlemmer - en økning på 51 fra 2008.

I tillegg betalte 34 bedrifter kontingent. Det er fire mer enn året før.

Medlemskontingenten er den desidert største inntektskilden til Orkanger Vel. I 2009 kom i tillegg to nye inntektskilder; Norsk Tippings grasrotsandel og salg av årskalendere med bilder fra Orkanger. Vi solgte ut opplaget på 500 kalendere.

En investyering på 150 000 kroner ved Nedre Rømme var det største prosjektet i fjor. Skateboardpark ved Orklahallen blir det største enkeltprosjektet vi går løs på i 2010.

Men den aller viktigste saken er arbeidet med å sikre at politikerne følger opp målet om å skape en kompakt og attraktiv bykjerne på Orkanger. Det dystre alternativet er sentrumsdød og et lokalsamfunn basert utelukkende på bilbruk.

Arbeidet for bykjernen starter for alvor nå. Det vil pågå både før og etter kommunevalget høsten 2011.

 

Publisert 27.02.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Hans K 28.02.2010 20:23
Har fått bildet på mail.Det har visst gått via flere, så jeg vet ikke hvem som tok det. Tok sjansen på å publisere siden vi ikke driver noen kommersiell nettside. Det er et flott bilde, og fotografen må gjerne melde seg.

ErikP 28.02.2010 17:51
Som pasjonert fotograf: Det va et bra bilde! Hvem er fotograf, og vil du legge det ut på Vannspeil, slik at vi kan få se det i full størrelse? Trolsk stemning, perfekt eksponering!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse