Besøkstall

22 857 denne måneden

12 036 556 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger-mann ny rektor ved Meldal videregående

Toska_Togstad_1_1.jpgØyvind Togstad (43) fra Orkanger og Brugata fikk onsdag stillingen som ny rektor ved Meldal videregående skole. Togstad tiltrer 1.juli. Han fikk jobben i konkurranse med to kandidater fra Meldal. Togstad har arbeidet ved Meldal vgs siden 1988, og har vært assisterende rektor de siste ti årene.
PS: Du kan nå dele nyheter fra orkangervel.no med vennene dine på Facebook. Bare trykk "F" under artikkelen.

På Orkanger er Øyvind Togstad mest kjent for engasjementet i OIF, og da særlig i håndballen. Han leder OIF håndball som nå er inne i en av de mest aktive periodene ei avdelingas historie.

Togstad er dessuten internasjonal håndballdommer.

Som assisterende rektor har han vært nær tilskuer til de politiske oppgjørene om fordeling av elevplasser mellom Orkdal vgs på Follo og Meldal vgs.

Avtroppende rektor ved Meldal vgs, Nils Slupphaug, har tidligere signalisert at de to skolene bør slås sammen i framtida. Begrunnelsen er litt forenklet; å heve nivået, gi mer effektiv drift og styrke regionens skoletilbud i konkurranse med Trondheim.

Hvis det skjer kan spørsmålet om plassering melde seg igjen med full tyngde - for eksempel Follo kontra en mer sentral plassering vegg i vegg med idrettsanlegg, kulturhus, industri og handel.

 

Publisert 24.02.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

ErikP 26.02.2010 12:48
Grattis Øyvind! Vi ser fram til fornuftige innspill i debatten om skolestruktur framover. Håper bare du fortsatt finner tid til å satse videre på håndballen, det du og dere har fått til er strålende!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse