Besøkstall

62 398 denne måneden

13 564 347 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Skoleferie med håndballskole

DSC_0008_1.JPG

Her ser du ti av 120 barn som har fylt Orklahallen med aktivitet de tre første dagene av vinterferien. Mandag og tirsdag var det trening på Gjensidige håndallskole - arrangert av OIF. Onsdag var det klart for kamper. Les lenger ned, så får du både på navn på ungene på bildet, og et par andre nyheter.

De ti på bildet er Anders Haugen, Henrik Rian og Adrian Sundli (foran). Bak ser du fra venstre: Synne Kristin Bøe Lindset, Emilie Mæhlen, Hedda Kojan Sæther, Nora Lund, Susanne Togstad, Malin Mæhlen og Julie Togstad. Alle er med i OIF.

Dette er tredje året på rad håndballforbundet lar OIF arrangere håndballskolen. Den er fulltegnet hvert år. Mange av barna har DSC_0004_1.JPGvært med hver gang. De kommer fra hele distriktet.

OIF håndball stiller med trenere og funksjonærer. Suada Repesa (bildet til høyre) tar hånd om restauranten, der det serveres lunsj. Suada er en av dem som alltid stiller opp for håndballen.

For øvrig er to Orkanger-gutter tatt ut til det midt-norske regionlaget som skal møte andre regionlag til turnering i helga. Stian Hoff og Lars Arne Togstad (begge født i 1994) er dermed å regne med blant de beste håndballspillerne i Norge i sin årsklasse.

Begge har søstre som spiller på det unge, fremadstormende damelaget i 3.divisjon.

Og enda en nyhet: OIF håndball auksjonerer nå ut en  landslagstrøye med autografene til spillerne som representerte Norge i Kina-VM. Fra og med torsdag kan du legge inn bud. Inntekten går til minnefondet etter Oda Moe fra Børsa. Oda var selv en ivrig håndballspiller før hun ble drept. Her kan du lese om auksjonen.

Under et glimt fra Orklahallen. Sånn ser der ut når håndballskoleelever samles til lunsj: (mer tekst etter bildet):

DSC_0012_1.JPG 

Og helt til slutt et fellesbilde av dem som var på håndballskole i skoleferien:

felles2_1_1_1.jpg

 

Publisert 24.02.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse