Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Familiedag i Gammelosen

Hermetikken_mai08_003_1.jpgSøndag inviterer Orkanger Vel til familiedag i Hermetikken. Det blir rotur, kanopadling, natursti, ansiktsmaling og andre leker. Alle aktiviteter er gratis. I tillegg skal vi selge brus, pølser, kaffe og vafler. Og kanskje blir det en dukkert også - hvis værmeldinga bedrer seg litt.

For to år siden måtte vi avlyse familiedagen på grunn av ufyselige forhold - styrtregn og sterk vind. I fjor var det varmt og strålende og fullt av fornøyde unger. Årets værvarsel er sånn midt i mellom.

Arrangementet er en del av Orkanger 2008. Det starter klokka 12 og varer til klokka 15 søndag. Da overtar triatlon-konkurransen Bråttåbjønnj. Den markerer avslutningen på festivaluka.

Orkanger Vel ønsker små og store velkommen til en dag med lek og moro både på land og til vanns. Det står fortsatt telt oppe i Hermetikken slik at det fins ly dersom det skulle bli regn.

 

Publisert 11.06.2008


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse