Besøkstall

50 262 denne måneden

13 030 945 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Eleganse i Orkdalsveien er til salgs

eleganse3_1.jpg

Forretningen Eleganse i Orkdalsveien 66 er til å salgs bare tre måneder etter åpninga. Selskapet omfatter en godt innarbeidet nettbutikk. Innehaver Hege Hovde Husby har kommet til at det blir for dyrt og upraktisk å pendle mellom Melhus, der hun bor, og Orkanger. Bompengene er et problem.

Hovde Husby forklarer det mulige salget slik i en mail:

For det første er det dyrt å pendle pga bomveien (fire passeringer pr. dag).

Dessuten har jeg to barn på fire og seks år som må hentes i barnehagen før klokka 17 hver dag. De andre i gata sier at mye eleganse1_1.jpgav handelen skjer etter klokka 16. Da er jeg ikke der.

Hege Hovde Husby beklager at hun ikke kan ha samme åpningstid som andre i gata, og håper derfor at noen som bor nærmere kan ta over butikken.

Eleganse AS var i utgangspunktet ren netthandel for selskapsklær, brudekjoler og raffinert undertøy. Netthandelen går bedre og bedre, ifølge Hovde Husby.

Hun åpnet butikkutsalg fordi mange av nettkundene ba om å få  prøve tøy.

- Jeg håper dere lykkes med å få på plass kino og kulturhus i sentrum. Det ville vært utrolig bra for gata. For mange trekkes til kjøpesentrene, skriver Hege Hovde Husby i en mail til Orkanger Vel.

Hege treffes på hege@eleganse.no  eller 479 33033.

 

Publisert 25.01.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse