Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Denne mannen kan gro ned: "Gerra" vedder igjen!

SkAk_2_1_1.jpgGeir Atle "Gerra" Sognli (54) skulle aldri vedde igjen etter at han i høst var ett fattig Orkla FK-poeng fra å måtte gå til Oslo. Løftet holdt helt til sist helg. Da bestemte Sognli å la skjegget gro helt til OIFs håndballjenter har berget plassen i 3.divisjon. Han kan bli veldig hårete.

Å droppe barbering er selvsagt mindre krevende enn å gå til Oslo. Du sparer fort penger også, i ei tid da en fempakk Gillette Mach 3 barberblader koster over 130 kroner.

Men en titt på tabellen og terminlista viser at "Gerra" risikerer å bli praktisk talt ugjenkjennelig før barbersakene kan plukkes fram igjen.

Siste serierunde går 14.mars, og det er slett ikke sikkert at OIFs skjebne er avgjort da. For nå tyder mye på at laget havner under den stiplede linja på tabellen (9.plass). Det KAN bety krav om kvalifiseringsspill for å beholde plassen i 3.divisjon.

Kvalik-kampene går etter påske, noe som betyr at vi nærmer oss midten av april.

Normalt skal OIF hamle opp med en hver kvalikmotstander fra 4.divisjon. Men skulle det usannsynlige skje - at OIF-jentene ryker i ei kvalifisering - vil herr Sognli gro fullstendig ned. For da er OIF tidligst tilbake i 3.divisjon høsten 2011...

Geir Atle Sognli er trofast OIF og Orkla-tilhenger, og mangeårig spiller og trener i håndballen. Fredag kveld møter OIF et Skaun-lag i Orklahallen som har fått hele sju forsterkninger fra Flå/Lundamo. Med tap er OIF under den stiplede linja.

Sognli utfordrer også OIF-trener Øyvind Togstad til å kutte barbering inntil plassen er sikret.

For uinnvidde: Før sesongstart i fotballen lovte Geir Atle Sognli å gå til Oslo dersom Orkla FK rykket ned. Så trygg var han på laget.

Det ble mange netter med dårlig søvn og dyp anger. OFK berget i siste serierunde takket være at Melhus tapte sin siste kamp.


 

Publisert 26.01.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse