Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Blomsterkassene på plass

Vidar_blomster2_1.jpgBlomsterkassene er på plass i Orkdalsveien. Vi rakk det akkurat til festuka Orkanger 2008. Det er velforeninga som kjøper inn blomster, får dem plantet ut og selger videre til butikker for å pynte opp handlegata. På bildet er Vidar Liøkel i gang med å kjøre ut de 35 første kassene fra blomsterforretningen i sentrum.

I år har vi i tillegg kjøpt inn fem store blomsterurner. Dette er et spleiselag mellom Orkanger Vel og Orkdal kommune. Hver av urnene koster 5000 kroner.

Tanken er gradvis å erstatte trekassene med skålformede urner. Det kan bli dyrt. På den andre siden krever urnene praktisk talt ikke vedlikehold i motsetning til kassene, som må males og repareres med jevne mellomrom.

Blomsterurne2008__1__1.jpgVekta er både en fordel og en ulempe ved urnene. Vi kan være ganske sikre på at ingen stikker av med dem, eller ødelegger dem. Til gjengjeld representerer de en utfordring for rygg og armer internt i Orkanger Vel. Hver urne veier 80 kilo - før de fylles med våt blomsterjord. Vidar Liøkel og Hans Kringstad unngikk pussig nok varige (fysiske) mén under arbeidet forrige uke.

Trekassene står spredt på hele strekningen fra Hegle regnskap til Orkanger Parfymeri. De fem første urnene er plassert på utstikkere på fortauet fra Hjørnet-gården og opp til parfymeriet.

 

Publisert 17.06.2008


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse