Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF-Meldal fredag: Kan bli rekord i Orklahallen!

Bilde_019_2.jpg

Fredag kveld kan det settes publikumsrekord i Orklahallen. Klokka 19.30 møter OIF-jentene naboen Meldal til dyst i 3.divisjon. Nettstedet www.handballitrondheim.no antyder at lokaloppgjøret kan ende med ny rekord for en 3.divisjonskamp. Nærmere 500 var innom dørene i den omvendte kampen i Meldalshallen (bildet). Derfor: Møt opp!

Men oppmøtet ditt vil ikke bare bidra til en mulig rekord. Trøkket i hallen kan gi OIF det løftet som skal til for å detonere en liten bombe.

Rutinerte Meldal, som spilte i 2.divisjon i fjor, er klare favoritter. OIF spilte i 4.divisjon forrige sesong. Laget består nå stort sett av jenter på 18-19 år. Men de har spilt overbevisende i flere kamper og sørget for å gi de fleste topplagene tøff motstand.

Meldals mål er opprykk. Klubben ligger nå på 3.plass fire poeng bak lederlaget Elnesvågen, men med en kamp til gode.

OIFs mål er å sikre plassen i 3.divisjon. Laget befinner seg midt på tabellen, men ligger likevel utsatt til med tanke på de to kvalikplassene (nummer ni og ti). Tabellen ser du her.

- Det er Meldal som har press på seg. For oss er dette en bonumskamp, sier OIF-trener Øyvind Togstad.

OIFs lag består for en stor del av egenproduserte talenter, supplert med mer erfarne spillere som Kristin Fossbakk og Hilde Anita Hansen (begge fra Orkdal). Hilde er dessverre ute med skade resten av sesongen.


 

Publisert 20.01.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse