Besøkstall

50 262 denne måneden

13 030 945 i år

Annonse

Annonse

Annonse

En godbit: Toppfotball (futsal) i Orklahallen

holmlia_futsal_1.jpg

I helga er det klart for en av tidenes store fotballopplevelser pa Orkanger. Det vil si; det handler om futsal. Landets ti beste klubber samles til nasjonal eliteserierunde i Orklahallen. Her blir det innendórsfotball pà topp nivà. På bildet kan du se Holmlia Futsal som har Vålerengaspillerne, Mos og Moa Abdellaoue og Mohammed Fellah i stallen.

Orkanger IF har nemlig på kort varsel tatt på seg å arrangere spillehelg 3 i NFF Telekiosken Fusal Liga  2009/2010  2009/2010 (Eliteserien).

Norges ti beste lag skal spille totalt 14 kamper lørdag og søndag. Kamper klokka 12, 14,18 og 20 på lørdag. Klokka 12 og 14 søndag. Alle tre spilleflatene vil være i bruk.
 
Futsal spilles på en håndballbane med en spesialfotball. Det spilles to omganger med 20 minutters effektiv spilletid.  I tillegg til Holmlia kommer Vegakameratene, KFUM Oslo, Nidaros, Nordpolen, Solør, Fyllingsdalen, Sandefjord, Horten og Lillehammer.
 
Utfytta ørbøgg Stig Rune Krokdal er satt opp som dommer i flere kamper. En annen tidligere OIF-er som skal i aksjon er keeper på Vegakameratene Arne Cato Gellein.

 Vi kan også få gjensyn med tildligere toppspillere som Bjørn Viljugrein, Per Egil Swift og Jonny Hansen. Dagbladets Esten O. Sæther er for øvrig trener for KFUM.
 
Møt opp og se teknisk briljante spillere leker seg med futsal i Orklahallen. Dette er en godbit!

Futsal er i sterk vekst og veldig underholdende.
 

 

Publisert 13.01.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse