Besøkstall

70 068 denne måneden

35 957 104 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Kaldere og kaldere, minus 24,6: Se bildene

frost2_1.jpg

Frostrøyken reiser seg som en vegg ute på fjorden. Kulda biter i kinnene. Det var kaldt i går, det er kaldt i dag og det blir enda kaldere i morgen hvis meteorologen får rett. Sigfred Næss har fotografert minusgradene på Orkanger. På Nerøra registrerte vi 24,6 speik onsdag morgen. Noen kaldere?

Også i Gammelosen fryser sjøen, og trolig ender og måser også.

frost1_1.jpg

Værvarslinga melder om mye mildere luft til helga - og kanskje regn etter hvert.

frost4_1.jpgJa, det er faktisk spådd sludd søndag og regn mandag. Men foreløpig virker det nesten utrolig. Det er ikke alltid meteorologiske har rett.

I Ulvåsmarka rakk OIF å kjøre opp løyper mandag. Lysløypa ble veldig god. I tillegg er det et bra spor de drøyt fem kilometrene inn til Kvitsteinan - kjørt opp med scooter.

De første var raskt ute med å prøve skiene. Men så satte kulda inn for alvor. OIF ski måtte avlyse langrennstreninga tirsdag.
skiulv__sen_1.jpg
Uansett; løypene ligger der(bildet). Og skulle det bli regn på Orkanger mandag, så kommer nedbøren som snø i Ulvåsen. Det er varslet snø i marka flere dager etter kuldeperioden.

 

 

Publisert 06.01.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse