Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Marka venter, snøen kommer - se bilder!

mot_raud__sen_1.jpg

Forholdene er flotte i Ulvåsmarka, som her på veien mellom Ulvåsen og Raudåsen. I morgen - lørdag - er det meldt snø og skiføre, noe som kan berge OIFs planlagte Julesprint i siste liten. Uansett var det perfekt for fottur 1.juledag. På Raudhåmmårn kunne Ole Johan Svorkdal notere årets besøk nummer 30. Gjett hvor mange Edel Indergård Sundli har!

Edel er Raudhåmmårns ukronede dronning. Hun har fått premie før for alle noteringene i boka oppe på utsiktspunktet over Orkanger (bildet under):

rhmmrn_1.jpg

Hittil i år har Edel Indergård Sundli vært på toppen 253 ganger. Det er altså et gjennomsnitt på fem besøk i uka. På den neste plassen følger Thor Zevgren med 154 registreringer. Haldis Bye står oppført med 128.
Sigfred Næss stakk for øvrig oppom på selveste julaften.

Også Furuberget har mange gjester. Flere var innom i går for å nyte utsikten over Orkdalsfjorden med drivende frostrøyk:

furuberget_1.jpg

Og her et glimt fra Buvikløypa - på tur ned fra Furuberget. Også sola var på tur ned:

nedfra_furuberget_1.jpg

 

Bildet under er tatt på myra over Raudhåmmårn. Den tynne hinna med snø lager mange fine dekorasjoner. Men nå er det altså meldt ordentlig snøfall.

myra_1.jpg

 

Publisert 25.12.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse