Besøkstall

107 630 denne måneden

13 586 562 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Superhelg på Orkanger

Hermetikken_mai08_013_1.jpgDet ble ei fantastisk junihelg på Orkanger, og kanskje spesielt for alle dem som fant veien til Gammelosen: Temperaturer opp i 27 grader, strålende sol og et badevann som det absolutt gikk an å prøve. Selv i sørenden kunne man knapt merke vinden. Det var bare å finne fram fram den høye solfaktoren, og slappe av. 

Kompisene Håkon Ysland og Andreas Haugen (bildet under) var to av de mange som boltret seg på stranda i nord. De svømte ut til flåtene, fanget krabber og sprintet omkring på sandstranda.

Hermetikken_mai08_012_1.jpg

I sør fyltes det opp med folk ganske tidlig lørdag. Den store haugen med korallsand som Orkanger Vel har liggende på lager inne på stranda, har blitt en attraksjon både for små og litt større unger. Dessuten gir den ly når det blåser. Det neste bildet er et glimt fra stranda i sør lørdag formiddag. Flåta i bakgrunnen sørget folk fra Båtklubben Terna for å forankre skikkelig torsdag. De ordnet også med badebrygga i Hermetikken, og måtte ha dykker for å løse opp i tauverk som har surret seg sammen i løpet av vinteren. Kåre Elshaug, Hans Oluf Ebbesen og andre ildsjeler i Terna stiller alltid opp for velforeninga når det trengs. Takk til dem.

 

Hermetikken_mai08_009_1.jpg

Til slutt et oversiktsbilde (under). Slik ser Gammelosen ut fra sør på en skikkelig fin sommerdag. Og sommeren kom veldig tidlig i år. Vi får se om den kommer tilbake igjen. Til helga er det nemlig fest i Hermetikken, og da bør værgudene være med oss.

Hermetikken_mai08_005_1.jpg

 

Publisert 07.06.2008


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse