Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Årets julegave i Gammelhallen: Orkanger-kalenderen!

messa2_1.jpg

Bedre julegave finner du neppe for 75 kroner: Orkanger-kalenderen 2010 er ferdig! Den inneholder flotte motiver fra lokalmiljøet. Vi selger kalenderen på Orkanger Vels stand i Gammelhallen på Orkdalsmessa søndag. På bildet er Vel-damene Liv Janne Syrstad og Laila Fjeld utstyrt med trykkferske eksemplarer.

Inntektene fra salget går til gode formål på Orkanger. Vi tar sikte på å selge ut hele opplaget. Det kan være smart å kjøpe de eksemplarene du trenger allerede på messa.

Med kalenderen på veggen har du fine Orkanger-bilder å se på året gjennom. Og for utflytta ørbøgg må dette være et must. Kjøp, og send til slekt og venner.

messa4_1.jpgKalenderen (bildet) inneholder en aldri så liten skrivefeil. Det står at familien Solbu overtok Solbugården i 1981. Vel, det skal være 1891. Vi retter for hånd så godt vi kan.

Pål Ove Lilleberg har tatt de fleste bildene. En stor takk til ham. Kirkens mann er en fremragende fotograf.

Orkanger Vels stand er verdt et besøk uansett. På veggene finner du gamle bilder fra Orkanger. Vi forteller om Orkanger Vels historie i korte trekk, og presenterer vårt nyeste prosjekt: Orkdalsbanken skateboardpark.

Velkommen!

messa3_1.jpgForresten: Hva dukket ikke opp rett foran vår egen stand? Jo, artsfrender fra Fannrem Vel medbringende et skilt de er så stolte av (bildet). Leder Tormod Løkken var for øvrig kledd i OIF-genser under rigginga. Godkjent.

 

Publisert 27.11.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse