Besøkstall

171 121 denne måneden

15 242 138 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Tore

Br__nn__.jpgPPP-sirkuset ruller videre. Har i dag tatt tur’n innom han Brånnå (aka Tore Gjerstad). Nærmere beskrivelse e vel foillstendig unødvendig, og infernalsk sløsing med verdifull tid!

Tru bærre vi fyre laus med spørsmålan æ:

1. Ka e favorittplata di "of all times" Tore?

Vanskelig det hær. Har veksla mellom U2`s Achtung Baby og tidlig DumDum, Boldig Alvor eller eventuelt Splitter Pine. Men valget falt til slutt på DumDumBoys sitt definitive gjennombrudd, altså Splitter Pine.

2. Ka e det som e så enormt med akkurat den plata?

Dumdum_boys.jpg Jo, det ska æ si dæ. Plata e helt enorm den. Men det e vel i hovedsak settingen og minnene rundt overgangen fra 80 tallet til 90 tallet som gjør at dette blir en ”all time favorit”. Ble vel introdusert til denne plata, som de fleste andre plater, av skribenten (Pålla).  Så vidt æ huske, så kom den hærre plata ut (i hvert fall så har du fått i den) en fredag. Tror ikke den skoill kom ut før på mandan, men du var i hvert fall hjemme alene denne helga, og plata va færsk.

Sorry nok en gang Synnøve, men den hærre hælga vart nok din bopel (atter en gang) brukt til utagerende festing og dypdykk i ny norsk rock, som virkelig slo an!!! (Det va itj så ille som det kan høres ut som sjø, mamma. Red anm.).  Ei sånn hælg som virkelig sett spikra det dær! Må vel også nevne i den herre sammenhengen alle de konsertene med DumDum vi fikk med oss på Samfundet og på Rosendal Kino. Det var konserter med TRØKK! Helt utrolig!

3. Utgivelsesår?

1989, 20 års jubileum. Av andre høydepunkt dette året kan bla. nevnes Berlinmurens Fall. Uten at jeg tror det opptok oss nevneverdig. Mer opptatt var vi vel av at OIF skulle slå OIL i fotball! Og at jeg endelig lovlig kunne komme inn på Pepita. Tru det ble en tur dit dette året!

4. E det en spesiell låt som peke sæ ut?

Splitter Pine er jo definert som en landeplage og er en knall rockelåt. Men personlig setter jeg en knapp på, Hyler meg hes. Hvis jeg setter denne på, kjenner jeg igjen den følelsen fra denne tiden når hælga nærmet seg, og spenninga i kroppen steg. Trøst! tru æ va en definisjon vi brukt på det.

5. Ellers da, ka høre du på for tia?

Veldig mye forskjellig. Fra Bjørn Eidsvåg, U2, Queen, Leonard Coen, Kim Larsen kan nevnes i farten. Korpsmusikk er også et undervurdert emne som jeg lytter meg litt opp på for tiden. Registrerer også et spaltisten og undertegnede har fattet samme interesse for Odd Nordstoga. Arti det! (Ja, Odd e enorm han! Red anm.).

6. Ka e den desidert verste låta du veit om?

Rompa Mi me d DDE. Platt så det hold. Elendig på alle tenkelige mulige måter. Kunne vel egentlig nevnt alle med DDE!! Men vel velge en.

7. Eventuelt (det værra sæ musikk eller nå anna for den del):

Gleder meg til en hyggelig, tradisjonell sammenkomst den 18. des. med gode gamle kompiser fra Orkanger. Mulig det blir anledning til ett dypdykk i Pållas platearkiv (PPA) i kjellarstua også? (Ja!, red anm). 30-sek snutter som til stadighet er avbrutt meg hør, hør. Hør hær no da! Enormt! Osv. (Det bli heelt enormt! Red anm).

At spaltisten en over gjennomsnittet interessert i musikk kan jeg bekrefte fra en episode av nyere historie (par år sia) Vi satt å kosa oss med U2 Live at Slane Castle DVD`n. Lange sekvenser, kunne vare opptil flere minutter flere av de. På en av The Edge sine gitarsoloer blir Pålla faktisk så rørt att tårene kommer!(Lett overdrivelse der, men det får gå for den her gangen, red anm).

Ellers så vil jeg takke spaltisten for å ha introdusert meg for mengder av bra musikk oppigjennom årene. Mye britisk rock! Va mang en enorm runde i Mazda 929`en!

Med my bra musikk, på kassett faktisk! Det var tider det gitt!

Ellers så registrer jeg med glede at Orkanger Vel med flere gjør en kjempejobb med å gjøre Orkanger til en fremragende plass å bo. Ser ut til at det uttrettelige arbeidet, endelig har gitt avkastning hos politikerne. Kulturhus i Orkanger sentrum hadde bare vært helt enormt!

God hælg!

Fantastisk mimring det her Brånnå! ”Dæm har det no arti sjøl hvertfall”  tenke kanskje enkelte av dokk. Snevert! vil andre igjen hevde. Joda, men bare vent te Spaltisten ska intervjue sæ sjøl! Det bli snevert det!

God helg!

PPP

 

Publisert 27.11.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse