Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Taket på plass på Nedre Rømme

tak3_1.jpg

Ørbyggen rakk mer dugnad enn å arrangere landskamper i håndball i helga. Under ledelse av Knut Even Wormdal og Vidar Liøkel sørget en gjeng frivillige for å legge tak på nybygget på Nedre Rømme. På bildet kan du nyte synet av Tuben "Zbigniew" Prestmo (t.v.) og Rudolf "Vladimir" Gjengstø, som i et ubetenksomt øyeblikk opptrådte som usikrede polske bygningsarbeidere på toppen av taket. 

Som Tuben Prestmo sa det: - Detter jeg ned, så dump meg på Thamshavn. Der er jeg forsikret.

Fra spøk til alvor: Bjørn Johan Vullum var i hvert fall godt rustet med verneutstyr. Og til tross for glatt tak fra morgenen av søndag, så gikk arbeidet trygt og pent for seg.

Nedre Rømme og Idrettsparken får et etterlengtet løft etter hvert som kommunens driftsbygg og de frivillige organisasjonenes lagerbygg reiser seg. Orkanger IF, Orkanger Aktivum og Orkanger Vel bygger lagerbygget sammen.

I tillegg til å huse utstyr, vil lageret spille en sentral rolle under framtidige Orkanger-dager. Orkanger Vel går inn med 150 000 kroner i bygningen.

Noe riving av gamle bygg har allerede skjedd på dugnad. Nå er altså taksteinen stort sett på plass. Det gjenstår å grunne treverk før vinteren setter inn.

Under ser du hvordan bygget nå tar seg ut. Toppen av  våningshuset stikker opp i bakgrunnen. På taket er Vidar Liøkel i rødt og Knut Even Wormdal i blått.

tak1_1.jpg

 

 

 

 

Publisert 22.11.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse