Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Bruk grasrotandelen: Gratis å støtte Orkanger

s__r_1.jpg

Du kan støtte gode tiltak på Orkanger uten at det koster deg fem flate øre: Bruk grasrotandelen når du tipper og spiller Lotto. For det er vel bedre at din andel av spillemidlene brukes i Gammelosen enn i en ballbinge i Bærum? (Les mer lenger ned).
Nå kan du også stemme fram OIF som Klubben i mitt hjerte via denne linken i Dagbladet.

For å ta det siste først - Dagblad-konkurransen: Får OIF stor opplsutning, kan klubben vinne pengepremier. Sørg for at alle på Orkanger avgir en stemme.

Grasrotandelen er uhyre viktig for lag og organisasjoner. Statistikken tyder på at folk på Fannrem er flinkere til å støtte OIL enn folk på Orkanger er til å spille for lag og foreninger her.

oif12_6_2.jpgUansett er det i hvert fall veldig mange som ikke bruker grasrotandelen. Det betyr at ballbinger i Bærum og skøytebaner i Nordland får den støtten som ellers kunne ha gått til tiltak i Idrettsparken og Gammelosen.

Si fra at du vil spille for Orkanger Vel, OIF eller Orkanger Musikkorps neste gang du kjøper Lotto eller tipper. Kommisjonæren ordner resten. Det koster deg ingen ting.

Det er viktig å bli med nå. Fem prosent av det du har spilt for i hele 2009 går til formål på Orkanger hvis du bare blir med før årsskiftet.

Her er litt lokal statistikk for Norsk Tippings grasrotandel:

Orkdal IL har vervet flest tippere i kommunen. 198 spiller for klubben. Inntekt hittil: 50 726 kroner.

OIF: 132 spillere. Inntekt: 38 525 kroner.

Orkanger Vel: 79 spillere. Inntekt: 20 376.

Orkla Fotballklubb: 98 spillere. Inntekt: 29 760.

Orkanger Musikkorps: 42 spillere. Inntekt: 8 598. 

Her er en direkte lenke til statistikk for grasrotandelen. Velg "begynner med" i stedet for "inneholder" i feltet til venstre. Skriv "ork" i feltet til høyre, så får du de fleste lagene i Orkdal.

 

Publisert 16.11.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse