Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Flotte dager i Gammelosen

Hermetikken_mai08_004_1.jpgVarmebølgen har ført til rekordartet tilstrømming til Gammelosen. I Hermetikken var mer enn 50 badere samlet tirsdag ettermiddag. Torsdag var den første av en serie skoleavslutninger. På bildet ser du et svalestup fra brygga. Godværet varer hele helga. 

Tidligere i uka ble det varslet temperaturer helt opp i 27 grader for helga. Dette er redusert til "bare" 23 til 25 grader nå.

Hermetikken har blitt en bade- og solingsplass som er spesielt populær blant større barn og ungdom. Det viser blant annet den enorme sykkelparken i området på godværsdager.

Det er slik Orkanger Vel vil ha det. Tanken med Hermetikken og de andre strendene var nettopp å gi barn, unge og voksne samlingssteder i nærheten av der de bor.

Hermetikken_mai08_005_1.jpgVi er litt mindre glade for at Hermetikken ser ut som en svinesti når de besøkende drar hjem. Også tirsdag kveld måtte pensjonister på spasertur trå til for å fjerne flasker, plastposer, matrester og emballasje fra Big Bite og andre steder. Til og med håndklær og truser ligger igjen.

Vi håper at miljøbevisstheten blir litt bedre etter hvert som badesesongen skrider fram.

Ellers er værmeldinga så god at det garantert blir mer bading og fullt av folk både i Hermetikken og på strendene i sør og nord de nærmeste dagene. Værvarselet for Orkanger finner du for øvrig en link til øverst til høyre på siden vår.

Hermetikken_mai08_006_1.jpg

 

Publisert 03.06.2008


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse