Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Hvor på Orkanger er vi i dag? Vi har en vinner!

g__te_1.jpgJavel. Og hvor er vi i dag? Stedet er Orkanger. Det får holde.
Nå har tidligere kroppsbygger Øystein Solem vunnet to ganger på rad. Han kjente igjen vestre fundament på Vigorbrua og vinduene over inngangen på OTI-sentret.
Send forslag til gjesteboka.
Lykke til!
NB! Klokka 23.00 lørdag har vi fått fem rette svar. Og NÅ finner du vinnere og løsning ved å klikke på "les mer".

Endelig, Odd Gunnar Karlsen. Etter gjentatte forsøk var du først ute med rett svar. Vi gratulerer bestyreren i Orklahallen, som også er lommekjent på Nerøra.

Kunnskap om den kanskje flotteste delen av Orkanger hjalp i dagens konkurranse. Vi befinner oss nemlig i det som var Orkangers  viktigste forretningsstrøk helt til rundt 1970. Og det er Kåresgata.

Det visste også Marit og det vakre pseudonymet QPR (Øyvind Dragseth). Rett svar har dessuten Bård Ebbesen, Bjørn Johan Vullum og, enda en gang, tidligere kroppsbygger Øystein Solem.

Løsningen ser du nedenfor. Dette er den siste forretningen i Kåresgata. En etter en har de forsvunnet; Solbus tobakksforretning, Henden, Dahløs fiskmat, Isadora, Malerstua og slakter Rønning for å nevne noen. Du kan lese mer om Kåres gate på denne linken.

Uansett: Jens Otto Wiggen på Wiggens klippotek holder stand. Her er hele bildet med et reklamefoto av fotballspilleren Morten Gamst Pedersen i vinduet:

wiggen_1.jpg

 

 

Publisert 24.10.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse