Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Badesesongen har startet

Nordenden2008_004_1.jpgDe første baderne er på plass i Gammelosen. Sander R. Krogstad og Randi Sofie Solligård Kleven (bildet) tok en dukkert i nordenden fredag. Sander og Randi Sofie syntes ikke det var så veldig kaldt. Og lufttemperaturen var i hvert fall over 20 grader.

De kjente solbaderne Elisabeth Hatvik, Ingeborg Solligård og Anna Krogstad fra Orkanger nøyde seg foreløpig med å sitte inne på land og drikke kaffe.

Samtidig fikk Orkanger Vel kjørt på litt mer sand på den vesle stranda på vestsida av brua fredag. Dette er et lunt og populært sted. Nå har vi også ryddet vekk mye tang og blåskjell.

Fredag kom dessuten landgangen i Hermetikken på plass. Vi har fortsatt en jobb å gjøre med å få loddene i rett posisjon. Isen skjøv på dem forrige vinter. Forhåpentligvis får Orkanger Vel nok en gang hjelp av kranfartøyet "Goliat II", som tilhører Båtklubben Terna. Allerede lørdag var det yrende badeliv ved brygga i Hermetikken (bildet). Enkelte unger svømte helt over til øya i det nokså kjølige vatnet.

Hermetikken_mai08_002_1.jpg

Også i sør har vi tenkt å flytte litt på badeflåten og få den nærmere land. I sørenden var det fullt av elever fra 8.trinnet ved Orkanger ungdomsskole fredag.

På bildet under nyter solbaderne Elisabeth Hatvik, Ingeborg Solligård og Anna Krogstad en varm maidag i Gammelosen.

Nordenden2008_002_1.jpg

 

Publisert 30.05.2008


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse